Четвер, 02.05.2024, 05:47
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5566
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Вересень » 11 » МузБат. Третя Битва Переможців: перемога нездорового глузду



    МузБат. Третя Битва Переможців: перемога нездорового глузду
    10:38
    Настрій, спричинений закінченням літа, вже другий день поспіль визвався підіймати «Філін» - цього разу разом з третьою битвою переможців. Незвичність цього „МузБата” полягала в тому, що цього разу на сцену піднімались не лише учасники змагань, а й спеціально запрошені гості. Які, втім, виступали першими. Тож музичний вечір розпочинала файна «Йе-йе» від гурту Спецпроект. Так історично склалось, що «Філін» має свій формат. Так от, Спецпроект - істинні «філінці».

    Не дивно, що їх гарно сприймали. Але не мені вам розповідати, що означає виступати першими. Галас на вході, шум від рухання стільців, крики типу «О, привіт, давно не бачились!». І лише через це гурт Спецпроект не отримав стільки уваги, на скільки справді заслуговував. Але справу свою колектив зробив – розігрів і запалив, зрештою закінчивши свій виступ піснею про лисого троля :)


    «Ой, какие они быстрые, все бы так!» - коротка, але влучна характеристика виступу від пана конферансьє.

    А, тим часом, не сцені почали з’являтись, не побоюсь цього слова, монстри. Монстри української рок-сцени – гурт „Сад”. І перша композиція під назвою «Тараканы» одразу ж стала доведенням їх «монстрового» статусу – у жодного молодого колективу ми не почуємо ані таких гітар, ані такого вокалу. Розсипатися в компліментах до метрів немає сенсу: вони будуть не перші і не останні. Але «садівці» справді фантастичні – класичний російський рок в живому виконанні просто не може викликати інші емоції. Композиція

    «Райская планета» примусила замислитись, як і обіцяв вокаліст, адже тема забрудненої Землі зараз надзвичайно актуальна. А на завершення гурт порадував тих, хто приїхав до клубу на байках, виконавши пісню «Байкерская жизнь», тим самим закінчивши «гостьову програму» „Музбату”.

    Першими ж «переможцями», хто вийшов того вечора на сцену, були FunFair. Аби скласти враження про гурт, варто сказати лише одну фразу: да буде жити душа Меркьюрі, так це в їх вокалісті. Одразу видно, за що люблять FunFair – така самовідданість музиці та глядачам зустрічається доволі рідко. Тож чути цю музику в записах і не отримувати всього задоволення не раджу – ліпше якось завітати на їх виступ і отримати свою дозу енергетики. І маленьке попередження для тих, хто все ж вирішив відкрити для себе цей гурт – ви будете в шоці. В приємному шоці, звісно. А цього вечора між квінівських мотивів лунали і лірика, і рок-н-ролл, і кантрі. Назву хлопці виправдали – було і весело, і ярмарково.

    Fun Fair змінили дивні люди в дивних образах. Та публіку це не здивувало – „ЦеЛюліт” тут часті гості і улюбленці публіки.

    Щоправда, їх вечір розпочався з сумної звістки:

    «Минулого разу увага наших глядачів була прикута виключно до парикмахерської, влаштованої нашим директором. Нас це обурило і ми його звільнили. Тепер у нас новий директор».

    При цих словах до зали ввійшов… Гітлер в спортивному костюмі і з рожевим слоненям у руках! Під першу ж композицію «Пологи» слоненя полетіло в зал, прямо у здивований натовп слухачів.

    Слава Богу, справа зі зміною директора виявилась жартом і, після першої ж пісні, «Гітлер» зняв маску і постійні відвідувачі клубу побачили рідне і знайоме обличчя. У якого, доречи, нарешті народилась корисна ідея – поприбирати столи від зайвого і не дуже мотлоху. Але це ніщо у порівнянні з розпиванням пива з власних черевиків :)

    Безперечно, музика „ЦеЛюліту” - це „геніально”. Але їх виступи складаються з музики лише на дві третини, решта ж належить виставі перед сценою. Ах так, ще одне – якщо ви маєте на думці, що гурт, який наполовину складається з «слабкої» статі, не може бути панковим… Що ж, ви просто не були на виступі „ЦеЛюліту”. Наприкінці виступу, під співанку про Нельсона Манделлу, біля сцени вже був хоровод, під кінець якого «Гітлера» таки побили «рожевою мрією». Виступ вийшов вдалим – публіка танцювала і веселилась, а що ще потрібно для визнання панк-гурту.

    А от треті, Amores Perros, нагадали свого часу „Серцевий Напад”. І стали ще одним підтвердженням того, що гарний гурт може складатися і з трьох учасників.

    Збити сильне враження від „ЦеЛюліту” можна було лише зігравши щось абсолютно інше. Що AP і зробили більш мелодичними ритмами і солодшим вокалом, яскравою демонстрацією яких стала пісня Nothing More. Приємно, що такі молоді, а вже приймають участь у „битві переможців”. І що таких молодів так добре зустрічає зал – оплески, овації та захоплені крики супроводжували усю програму AP.

    Завершували ж МузБат гурт JTFresh. Бідний клавішник гурту встиг десь пошкодити ногу, саунд на щастя від цього не постраждав.

    Так, молодь любить експериментувати, і JTFresh не стали виключенням. Напівджаз, напіврок-н-ролл і надзвичайно сильний жіночий вокал сприяли гарному завершенню вечора і допомогли в гарному гуморі зустріти прихід осені.

    Переможцем же став гурт „ЦеЛюліт”, що на 80 балів обіграв Amores Perros.
    JT Fresh стали третіми, а Fun Fair – четвертими. Очікуємо нового шоку від панк формації :)


    http://fadiez.com.ua

    Категорія: Новини України | Переглядів: 766 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net