Четвер, 02.05.2024, 07:14
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 2
    Гостей: 2
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5566
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Вересень » 18 » «Київміськбуд»: чи буде виконана виробнича програма 2008 року?



    «Київміськбуд»: чи буде виконана виробнича програма 2008 року?
    10:26
    Бюджет Києва не одержує всі доходи від «Київміськбуду». Таке припущення висловив директор будівельно-інвестиційної компанії «Київ житло-інвест» В. Молотков в інтерв'ю газеті «Дело». «Київміськбуд» - це забудовник, на частку якого доводиться близько 40% будівельного ринку столиці. На думку Молоткова, він міг би платити в скарбницю столиці гарні гроші.

    «Однак він працює у зв'язуванні з відомим банком, що може дозволити основну частину доходів виплачувати певному колу осіб. Припускаю, що бюджет Києва в це число не входить», - заявив директор «Київ житло-інвест». Серед причин, з яких іноземним компаніям важко купити «Київміськбуд», Молотков виділив непрозорість структури роботи холдингу.

    «Із цієї причини неможливо провести процедуру due diligence (всебічне дослідження вірогідності надаваної інформації - ред.). І як результат - серйозним закордонним компаніям складно купити такий холдинг, як «Київміськбуд», - заявив Молотков.

    Хоча іноземний інвестор дуже зацікавлений у покупці холдингу. «Це ласий шматок на будівельному ринку Києва. Але він так структурований, що для публічної компанії з високими стандартами корпоративної культури купити його складно», - додав директор «Київ житло-інвест».

    Холдингова компанія «Київміськбуд» має намір в 2008 р. ввести в експлуатацію 740 тис. кв. м. житла в Києві. Про це заявив президент ХК " Київміськбуд " П. Шилюк. За його словами, цього року, як замовник «Київміськбуд», має намір побудувати 320 тис. кв. м. житла, а як інвестор за контрактами - ще 420 тис. кв. м житла в столиці.

    Президент «Київміськбуду» відзначив, що сьогодні дуже багато складностей з виділенням кредитів на будівництво житла, а також зменшилися строки кредитування.

    «Ринок дійсно сьогодні завмер», - сказав він і повідомив, що по банку «Аркада», що займається залученням коштів інвесторів для будівництва об'єктів Холдингової компанії, спостерігається «великий спад».

    Однак, «аналізуючи роботу нашого керування по Холдинговій компанії, я б не сказав, що це катастрофа. Так, не так багато, як хотілося б. Але є можливість працювати. Я думаю, що з такими темпами, з якими ми сьогодні працюємо, ми зможемо закінчити початі об'єкти в 2008 р. чітко за графіком», - уточнив він.

    За інформацією президента ХК, «Київміськбуд» консолідовано виконує до 50% міської програми по будівництву житла в Києві. Шилюк відзначив, що компанії вдається втримувати обсяги будівництва житла за рахунок «тієї довіри інвесторів, що напрацьовано за 11 років роботи «Київміськбуду».

    «Всі ті кошти, які ми залучаємо й через банк «Аркада», і через керування, ми вкладаємо в будівництво, і ми практично ніде не порушили строків уведення й строків заселення об'єктів», - додав він.  Президент Холдингової компанії також повідомив, що «на сьогодні всі об'єкти, які відкриті під фінансування, де укладені договори на інвестиції, на сьогоднішній день у графіку (виконання будівельних робіт)».

    Він упевнений у тім, що «ми будемо будувати, що будуть інвестори». Оскільки попит на квартири в столиці усе ще перевищує пропозиція, а черга на одержання житла в Києві становить більше 14 тис. чоловік.

    Крім того, Шилюк відзначив, що компанія працює над програмою реконструкції п'ятиповерхівок, і має намір приймати в ній участь, як тільки буде прийнятий закон, що регулює процес відселення жителів з «хрущовок». При цьому «Київміськбуд» має намір брати участь і в будівництві доступного й соціального житла.

    Президент «Київміськбуду» додав, що в планах Холдингової компанії цього року досягти приросту обсягів будівництва по всіх об'єктах, включаючи регіони України, у порівнянні з минулим роком, не менше, ніж 107%.

    Добудувати школу в с. Яблуниця пообіцяли мешканцям Верховинського району члени делегації Київської міськдержадміністрації, які відвідали найбільш постраждалий район Івано-Франківщини. Делегацію очолював перший заступник голови А. Голубченко, серед членів зокрема був віце-президент "Київміськбуду" В. Стефанівський. Про ще це 14 серпня 2008 р. повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

    До початку навчального року представники міської влади Києва забезпечили навчальні заклади Верховинського району партами та шкільними дошками, привезуть сюди необхідні медикаменти, продукти харчування, одяг, взуття та будівельні матеріали. На нараді у Верховинській райдержадміністрації було обговорено стан та заходи з ліквідації стихійного лиха. Розглянуто питання щодо будівництва 18 житлових будинків для багатодітних сімей.


    http://zemlyany.blox.ua

    Категорія: Новини України | Переглядів: 768 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net