Понеділок, 29.04.2024, 05:28
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5565
    Форум: 555/31820
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Листопад » 7 » 31 жовтня, у вечір на «Хелоуїн», найвідоміші політичні особи України вирішили зібратись в одній кімнаті. Моторошно?



    31 жовтня, у вечір на «Хелоуїн», найвідоміші політичні особи України вирішили зібратись в одній кімнаті. Моторошно?
    11:26
    На каналі «ІНТЕР» у телешоу «Свобода» транслювали прямий ефір зустрічі верхівок політичних партій. Вперше за довгий час глядачі могли спостерігати за перемовинами Президента, Прем’єр-міністра, екс-Прем’єр-міністра, Голови Верховної Ради, лідерів політичних партій, фінансових експертів та аналітиків. Темою обговорення стало вирішення проблем, які виникли у зв’язку з фінансовою кризою. Щоб краще відчути атмосферу, яка панувала в аудиторії, пропонуємо ознайомитись із фрагментами прямої мови деяких політиків.

    Віктор Янукович: «Можна сказати, що ми ввійшли в чергову затяжну політичну та економічну кризу. Тобто політична криза, вона потягнула за собою і економічну.»

    Юлія Тимошенко: «Мені дуже прикро, чесно кажучи, що зараз нас дивиться вся країна і дивляться люди, які сидять в студії, а знову політики можуть продемонструвати тільки пусте пустопорожнє пікетування, витягування якихось політичних цитат… Україна сьогодні майже однією з останніх включається у світову кризу.»

    Віктор Ющенко: «Ви знаєте, мені трішки сумно, що ми в ході дискусії до якоїсь агресії починаємо переходити. Насправді криза говорить про те, що сьогодні ми всі повинні уважні бути і коректні по відношенню до фінансових інститутів…»

    Микола Азаров: «Давайте спросим у наших людей. Все нормально? Все хорошо? Так чего мы здесь собрались? Хотите знать причину сегодняшнего кризиса, так она одна, глобальная причина. Это то, что самые богатые страны мира стали жить не по средствам, и рано или поздно нас бы этот кризис накрыл. И поэтому мы должны были, Юлия Владимировна, к этому кризису готовиться. Первые сигналы прозвучали в январе, феврале, марте, апреле, мае, и мы об этом подробно говорили вам, однако вы не слышали эти сигналы».

    Юлія Тимошенко: «Країна вже давно живе по світовим цінам. Ви можете поїхати в сусідню європейську країну і побачити, що там такі ж ціни. Але у нас багато років практично тримали зарплати і пенсії у людей майже на нулі. І коли ми беремо, наприклад, експорторієнтовані підприємства, то вони продають продукцію по світовим цінам, а зарплату людям платили і в шість, і в десять разів нижче, ніж аналогічним металургам, шахтарям, хімікам на підприємствах в інших країнах. Сьогодні і передача так зроблена, що Прем’єр-міністр, а не Національний банк і в падінні гривні винний, і в інфляції.»

    Віктор Янукович: «Я не знаю, в чем вы нас хотите обвинить вместе с Президентом, Юлия Владимировна. Что мы сегодня пришли политикой заниматься? Если посмотреть на хронологию действий правительства 2005 года и 2008 года, мы увидим один к одному, только в худшем варианте, еще наложился и финансовый кризис… Я хочу сказать, что весь этот год мы ничего кроме спектакля не видели, мы не видели реальной работы. Я думаю, что этот спектакль привел к повышению цен катастрофически на все продукты, фактически на все товары народного потребления. Это привело к тому, что когда мы получили один из лучших урожаев за все года независимости, и обокрали сельхозтоваропроизводителя, установив цены на зерно, как говорят, до плинтуса».

    Юлія Тимошенко: «Я переконана, що екс-Прем’єр-міністр зобов’язаний знати, що по Конституції України уряду заборонено втручатися в діяльність Національного банку. Окремою статтею в Конституції записано, що курс національних валют - це виключно компетенція Національного банку».

    Віктор Ющенко: «Мені прикро говорити про політику, хочеться про фінанси поговорити… Залежність видатків уряду та інфляції роздрібної - це пряма кореляція. Це лінійна залежність. Доки в державі не з’явиться уряд, який буде тримати збалансовані державні фінанси, ніякий контроль над цінами не відбудеться».


    Підготувала Любов ОНИЩЕНКО
    за матеріалами телепроекту «Свобода»
    на каналі «ІНТЕР»

    Категорія: Новини України | Переглядів: 979 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net