Понеділок, 29.04.2024, 01:53
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5565
    Форум: 555/31820
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Листопад » 20 » Солодке слово – “дербі”



    Солодке слово – “дербі”
    10:35

    Волею календаря останній тур першого кола поточного чемпіонату подарував уболівальникам відразу три дербі. Два справжні та одне "класичне". Перша битва відбулася на заході країни, де зійшлися два львівські колективи. Слід нагадати, що це було перше подібне дербі в чемпіонаті, адже ФК "Львів" з'явився лише 2006 року. Цікаво, що "Карпати" вперше за 45 років існування клубу грали на полі рідного стадіону як гості.

    Суперники підійшли до принципової дуелі приблизно в однаковому психологічному стані. Нехай турнірне становище залишає бажати кращого, але без оптимізму в обох таборах не обійшлося. "Карпати" завдяки яскравій перемозі над "Арсеналом" у минулому турі віддалилися від зони вильоту. А "городяни", хоч і перебувають у "смертельній зоні", із приходом Сергія Ковальця почали демонструвати пристойну гру.

    Так чи інакше, матч обіцяв бути цікавим. Статус дербі найчастіше є гарантією грандіозного дійства, навіть якщо майстерність суперників кульгає на обидві ноги. На жаль, львів'яни нині більше заклопотані іншими проблемами і на стадіоні "Україна" зібралося лише 15 тисяч глядачів (за офіційними даними). А подивитися було на що.

    До середини першого тайму ФК "Львів" несподівано забезпечив собі солідну перевагу у два м'ячі, підтвердивши свої претензії на перемогу. Гра була рівна, але забивали тільки номінальні господарі. До обох м'ячів ногу приклав Григорій Баранець. Спершу півзахисник "городян" віддав гольову передачу на Федорчука, який коліном переправив м'яч у ворота. А згодом Баранець чудово пройшов з м'ячем і прицільно пробив з лінії штрафного майданчика.

    "Карпати" спокійно пережили два пропущені голи і до перерви один м'яч відіграли. Кобін відмінно подав із правого флангу на лінію воротарського майданчика, де захист "городян" проігнорував Кузнєцова, який відправив м'яч у сітку.

    А другий тайм підопічні Сергія Ковальця відверто провалили. "Карпати" стріляли рідко, але влучно. Досить за­глянути у статистику після гри: шість ударів у площину воріт - чотири голи, причому остан­ньо­го точного удару завдано перед самим фінальним свистком, коли Кополовець не реа­лізував вихід один на один. Але до цього моменту результат гри був очевидний.

    Слабко виглядав захист господарів, плюс непереконливо грав воротар. Саме Шевчук відбив перед собою постріл Ощипка зі штрафного, а першим на підборі був Кожанов. Трапилось це на 57-й хвилині, і рахунок став рівним. "Карпати" не заспокоїлися і добили шокованого суперника, не докладаючи до цього особливих зусиль. Ігор Худоб'як успішно замкнув передачу Пшеничних з лівого флангу, а згодом той же Худоб'як віддав влучний пас на Кополовця. Той вийшов на ворота й пробив мимо Шевчука.

    Отже, в першому львів­ському дербі напад виявився на голову сильнішим від захисту.

    Олег Кононов, головний тренер "Карпат": "Це дербі, і ми до цього готувались. Хороша і сильна команда "Львів". Хлопці добре грають, і тренер зараз прийшов сильний. Цей день увійде в історію, і я радий, що ми розпочали цю сторінку з перемоги. "Львів" провів перший тайм дуже добре, ми до цього готувались, але все ж вразила гра "Львова". Потім ми почали методично розхитувати суперника в обороні, забили голи".

    Сергій Ковалець, головний тренер ФК "Львів": "Карпати" мають більший досвід виступів на такому рівні і переграли нас, як старший брат переграв молодшого. Перший тайм був хорошим для нашої команди, але досвід дався взнаки на рівні гри в прем'єр-лізі. Все-таки гравці "Карпат" майстерніші, але будемо працювати. Найприємніше те, що є з ким працювати".

    А в неділю відбулося ще два дербі. В харківському - номінальні гості ФК "Харків" (хоча як не парадоксально, "городяни" вперше в цьому сезоні грали в рідному місті) встояли під натиском "Металіста". На гол Коельо гості відповіли голом Платона.

    Ну а в центральному матчі туру беззаперечний лідер чемпіонату поступився "Шахтарю". Перемогу "гірникам" приніс влучний удар Вілліана. Щоправда, забито його було з порушенням правил, оскільки Брандао, який віддав передачу на свого співвітчизника, отримав м'яча, перебуваючи в положенні поза грою, проте суддя промовчав.

    Результати інших матчів 15-го туру: "Дніпро" - "Зоря" - 1:1, "Арсенал" - "Металург" (Д.) - 0:1, "Ворскла" - "Кривбас" - 0:0, "Іллічівець" - "Таврія" - 3:3, "Металург" (З.) - "Чорноморець" - 1:3.

    Турнірне становище команд: 1. "Динамо" - 37, 2. "Металург" (Д.) - 32, 3. "Металіст" - 31, 4. "Ворскла" - 27, 5. "Шахтар" - 25.., 9. "Карпати" - 18.., 13. "Арсенал" - 11, 14. "Таврія" - 11, 15. ФК "Львів" - 9, 16. ФК "Харків" - 9.


    http://www.lvivpost.net

    Категорія: Новини України | Переглядів: 832 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net