Неділя, 28.04.2024, 22:49
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5565
    Форум: 555/31820
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Листопад » 26 » Луценко стурбований збільшенням вуличної злочинності в Україні, пов'язаної із зростанням безробіття



    Луценко стурбований збільшенням вуличної злочинності в Україні, пов'язаної із зростанням безробіття
    11:03

    МВС стурбоване збільшенням вуличної злочинності в Україні, пов'язаної зі зростанням безробіття. Про це заявив сьогодні голова відомства Юрій Луценко на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

    За словами міністра, МВС має в своєму розпорядженні статистику, згідно з якою, наприклад, у Маріуполі до 20% злочинів - розбійних нападів, грабежів і крадіжок - здійснено працівниками металургійних підприємств, або звільнених з місця роботи, або відправлених до неоплачуваної відпустки. "Сказати, що ця тенденція зменшуватиметься, я не можу", - відзначив міністр.

    У зв'язку зі збільшенням кількості скоюваних злочинів, Луценко закликав населення не зберігати грошові заощадження вдома. "Банківська система при всіх її недоліках - це все-таки більш надійний спосіб", - відзначив міністр.

    Також МВС відзначає появу в Україні нових "фінансових пірамід". Про це заявив сьогодні глава відомства Юрій Луценко. "Йдеться про банкрутство кредитних союзів, які спочатку обіцяли своїм вкладникам казкові відсотки, а потім закрилися", - уточнив міністр.

    Як приклад він навів розслідування проти компанії Kings Kapital, обвинуваченій у фінансовому шахрайстві на суму близько 150 млн дол. При цьому Луценко підкреслив, що розслідування даної справи стикається "з певним адміністративним тиском". Зокрема, за словами міністра, Голосіївський районний суд Києва відмовив МВС в дозволі на проведення обшуку. Крім того, суд відмовив в арешті громадянина в рамках справи, що розслідувалася.

    Луценко зазначив, що випадок з Kings Kapital є не єдиним прикладом появи нових "фінансових пірамід". "Тривожні сигнали до нас надходять з Полтавської, Одеської, Львівської областей", - сказав міністр.

    Луценко також заявляє про причетність релігійної організації «Посольство Боже» Сандея Аделаджі до діяльності фінансової групи «Кінгз Кепітал».

    "Коли почали розвивати ситуацію, побачили, що у фінансовій схемі було організовано ТОВ "Кінгз Кепітал", приватне підприємство "Кінгз Кепітал", кредитна спілка, бізнес-партнерство і всеукраїнська громадська організація "Духовність благополуччя", які збирали кошти за вступ в організацію. В результаті уся ця діяльність стала об’єктом пильної уваги керівництва релігійної організації "Посольство Боже" Аделаджі", - повідомив міністр.

    За словами Луценка, «ми маємо прямі докази і постраждалих, і підозрюваних осіб, які чітко вказують на зв’язок між фінансовими схемами і особами, які зв’язані з цією релігійною організацією".

    Водночас він не виключив, що "знайдуться дуже бажаючі адміністративно і політично тиснути на хід слідства і суд".

    Проте Луценко запевнив, що слідство буде продовжувати розслідування цієї справи.

    Говорячи про затриманого керівника "Кінгз Кепітал" Олександра Бандурченка, якого 24 листопада суд звільнив з-під варти, а міліція потім знову затримала, Луценко зауважив: "У нас є можливість затримувати його по кожній заяві (від потерпілих), аж поки суд не переконається в серйозності махінацій".

    Луценко також говорить, що вчора Голосіївський суд відмовив міліції в проведенні обшуку у громадянина США Роберта Флетчера, який підозрюється у фінансових операціях з грошима українських громадян.

    Як передає кореспондент УНІАН, про це міністр заявив сьогодні на прес-конференції в Києві, відповідаючи на запитання журналістів.

    У той же час міністр не виключає, що це може бути певними ознаками бажання окремих осіб втрутитись і впливати на розслідування справи.

    Зазначимо також, що Флетчера було затримано в неділю, 23 листопада, співробітниками Голосіївського райуправління міліції.

    В МВС зазначили, що приводом для затримання стали заяви 6 громадян України щодо того, що їхніми коштами, які вони вклали в інвестиційний проект, оволодів громадянин Америки Флетчер.

    "Згідно з нашою інформацією, зібрана сума коштів громадян на ці проекти перевищує 10 млн грн", - сказав начальник ГУ МВС.

    Варто сказати також те, що народний депутат від НУ-НС, голова громадського руху "Я - киянин" Кирило Куликов вимагає депортувати з України пастора "Посольства божого", "духовного наставника київського мера" Аделаджу.

    Він повідомив, що звернувся з депутатським запитом з приводу діяльності Аделаджі в СБУ і МВС, оскільки вважає його "Посольство" сектою.


    http://www.newsru.ua

    Категорія: Новини України | Переглядів: 695 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net