Пятниця, 19.04.2024, 23:07
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Січень » 20 » Убивця майстра спорту ховався в кримінального авторитета



    Убивця майстра спорту ховався в кримінального авторитета
    16:17
    У Яворові похоронили 53-річного підприємця, майстра спорту, чемпіона світу з метання молота Юрія Заболотного, життя котрого обірвав Вячеслав В. ударом ножем в серце 17 січня. Зловмисника затримали у неділю. Про це «МЕДІАСТАР» повідомив начальник Яворівського РВ ГУ МВСУ в Львівській області, майор міліції Руслан ДОМНІЦАК.

    Затримання відбулося у неділю вечері. Вбивцю піймали у Новояворівську на одні із ккватир місцевого кримінального авторитету. Як повідомив начальник Яворівського РВ ГУ МВСУ в Львівській області, майор міліції Руслан Домніцак, опору він не чинив. Зараз підозрюваний у вбивстві перебуває у слідчому ізоляторі тимчасового утримання в Яворівському районному відділенні міліції. Вячеслав В. вже має проти себе порушену кримінальну справу і на підписці за невиїзд. Вячеслав В.,1951 року народження, інвалід ІІ групи. Неодружений. Ніде не працює, наркоман. Минулого року восени він зробив озброєний напад з ножами на місцеву Залуську школу, а ще за місяць увірвався до лікарні, вимагаючи психотропні препарати. Як зауважив Руслан Домніцак, міліція має справу із важко хворим наркоманом. Він раніше вже суджений за наркоманію, відсидів загалом 20 років, з них ще й за збройні напади та пограбування.

    Коли Вячеслав В. прийшов у квартиру Юрія Заболотного, то почав вимагати гроші, які потрібні йому були на наркотики. А коли Юрій Заболотний відмовив нахабі, то отримав прямого удару ножем в серце. Медики, які прибули на місце події, були безсилі.

    Вадим ГОЛУБ, начальник групи зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації управління Західного територіального командування ВВ МВС України повідомив подробиці затримання військовослужбовцями внутрішніх військ небезпечного рецидивіста на прізвисько «Шургалат» підозрюваного у вбивстві Юрія Заболоцького, неодноразового чемпіону світу та Європи серед ветеранів з пауерліфтінгу.

    На ім’я командира військової частини 4114 18.01.2009 року о 08.20 год надійшов запит начальника ГУМВС України в Львівській області щодо залучення військовослужбовців військової частини 4114 до цільової оперативно-профілактичної операції «Розшук» у м. Яворів Львівської області по факту смерті гр. Заболоцького Юрія Миколайовича, 1958 р.н майстра спорту з кидання молоту, неодноразового чемпіону світу та Європи серед ветеранів з пауерліфтінгу майстра спорту міжнародного класу засновника Львівської обласної федерації пауерліфтінгу у власній квартирі. За підозрою у скоєні вбивства розшукувався відомий у кримінальних колах рецидивіст на прізвисько «Шургалат». 1951 р.н.

    В 11.00 18.01.2009 року особовий склад військової частини 4114 в кількості 30 чол. вибув для виконання завдання в м. Яворів Львівської області.

    З 13.00 служба була організована в Яворівському районі на 11- ти спільних маршрутах з працівниками Яворівського РВ МВС України, Львівського батальйону міліції швидкого реагування «Беркут» та двох спільних постах з екіпажами ДАЇ та працівниками Львівського батальйону міліції швидкого реагування «Беркут» в м. Новояворівську Яворівського району Львівської обл.

    В 18.05 18.01.2009 року спільним нарядом, який знаходився в засідці, в складі військовослужбовців внутрішніх військ військової частини 4114 та працівників Львівського батальйону міліції швидкого реагування «Беркут» біля будинку по вулиці Юрія Липи був затриманий злочинець. Під час затримання до нього було застосовано заходи фізичного впливу та спец. засоби. Підозрюваного у вбивстві доставлено в Яворівський РВ МВС України у Львівській області для проведення слідчих дій. Підозрюваний провів у місцях позбавлення волі в сукупності біля 20 років.
    Категорія: Новини України | Переглядів: 2538 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net