Пятниця, 26.04.2024, 05:47
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Березень » 13 » Ця неспокійна вулиця Калініна



    Ця неспокійна вулиця Калініна
    11:34
    Вулиця Калініна, що в Кобеляках, є абсолютно типовою, схожою на інші. Така ж величезна кількість дерев, кілька сотень приватних будинків, розбита на перехрестях дорога. І жителі тут типові – начальники і підлеглі, алкоголіки і непитущі міліціонери. Та чомусь другий тиждень поспіль саме вулиця Калініна опиняється в епіцентрі кримінального життя Кобеляччини. Кілька днів тому на ній стріляли, цього тижня – вчинили розбій.
    День 10 березня нічого незвичного пенсіонерці С. не обіцяв. Напередодні вона отримала пенсію, зробила необхідні покупки, заплатила за комунальні послуги. Пообіді бабуся збиралася зайнятися звичними домашніми турботами – поприбирати в помешканні, приготувати вечерю. Вхідні двері в дім у світлу пору доби С. зазвичай не зачиняла, адже думала, що боятись їй нікого. І помилилась.
    Близько 16-ої години двері в будинок С. різко відчинились, мало не злетівши з петель. І в помешкання ввійшла-ввалилась жителька райцентру К. Без особливої преамбули і дипломатії К. заявила: «Бабо, давай швиденько гроші!» Отримавши відмову, непрохана гостя вдарила пенсіонерку в обличчя. Ошелешена бабуся впала на підлогу, а К. почала професійно нишпорити по кімнатах. Вона знала, що робить, і знала, як це робити. Лише в листопаді 2008 року К. повернулась з місць позбавлення волі, відбувши термін покарання за крадіжку. Кілька місяців входила в ритм вільного життя. Та роботи, а тим більше – бажання працювати, не було і тому, щоб прожити, К. повернулась до злодійського ремесла. Того дня вона вкрала в пенсіонерки С. мобільний телефон «Нокіа» та 370 гривень.
    Відійшовши від шоку та болю, С. покликала на допомогу сусідів. Ті миттєво зателефонували в лікарню та у райвідділ внутрішніх справ.
    Операцією по затриманню зловмисниці керував начальник райвідділу Анатолій Гриценко. Потрібно сказати, що пенсіонерка, описуючи жінку, яка її пограбувала, змалювала її особою циганської національності. Як стало зрозуміло пізніше, бабусю ввів в оману чорний колір волосся злодійки. Насправді ж С. була українкою, просто пофарбованою у брюнетку.
    Співробітники міліції разом із колегами з ДАІ перекрили виїзди з міста, а оперативна група на автомобілі розпочала патрулювання вулиць райцентру. Правоохоронці виглядали осіб циганської національності. Іншу версію запропонував Роман Голуб, виконуючий обов’язки начальника центру дільничних інспекторів. Він висловив припущення, що злочин могла скоїти громадянка С., котра нещодавно повернулась з місць позбавлення волі. Тим більше, що правоохоронці вже мали оперативну інформацію про те, що вона взялася за старе «ремесло».
    Роман Голуб і дільничний інспектор Олександр Попруга отримали розпорядження знайти С. В одному із будинків, де ймовірно могла знаходитись підозрювана, правоохоронці виявили компанію із двох чоловіків. Ті сиділи за щедро накритим столом, заставленим дорогими продуктами і спиртними напоями. Там явно збирались «гуляти». Але С. в кімнаті не було. Та під час розмови із чоловіками один із міліціонерів помітив, що за напіввідкритими дверима хтось ховається. То була С. На місце одразу була викликана слідчий райвідділу Ольга Милька. Під час наступних слідчих дій у підозрюваної виявили мобільний телефон «Нокіа» та 186 гривень. С. затримали і доставили у райвідділ внутрішніх справ.
    Бабуся упізнала в ній жінку, котра її грабувала. Проти С. порушена кримінальна справа за ознаками статті 187 ч.3 КК України, що означає «розбій». Щоб розкрити злочин, правоохоронцям вистачило двох годин.

    Ігор ФІЛОНЕНКО
    http://exo.at.ua
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 645 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net