Пятниця, 29.03.2024, 11:04
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5535
    Форум: 555/31813
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Березень » 27 » За новосанжарську команду мають грати СВОЇ!



    За новосанжарську команду мають грати СВОЇ!
    13:11
    24 березня у приміщенні шахового клубу імені Івана Джалого відбулося засідання районної федерації футболу. На порядку денному було кілька актуальних питань, які й мали розглянути представники футбольних команд району, інші функціонери, тією чи іншою мірою пов’язані з футболом.
    Отже, футбольний сезон-2009 стартує на Новосанжарщині проведенням розіграшу кубка «Пролісок», яке відбудеться 11 квітня. Вісім команд зіграють у Руденківці, сім – у Великих Солонцях. Переможці обох груп зіграють у фіналі в тій же Руденківці.
     За тиждень, 18 квітня, розіграють ще два кубки – пам’яті Миколи Панасенка у Малому Кобелячку та пам’яті Леоніда Мокляка у Драбинівці. Завершиться весняна кубкова тріада 25 квітня розіграшем кубка «Союз-Чорнобиль» у Кунцевому та пам’яті Михайла Бровка у Шедієвому. Члени федерації, проголосувавши, вирішили – переможець кожного з весняних кубків відтепер матиме право змагатися за Суперкубок району.
    Іншим важливим питанням засідання було обслуговування районної та обласної першості медичними працівниками. Керівництво ЦРЛ зайняло в цьому питанні принципову позицію: хочете грати – привозьте всіх гравців у Нові Санжари на медогляд.
    - А чому не можуть оглядати їх лікарі на місцях – у ФАПах, лікарських амбулаторіях, а в Санжарах ставити лише печаті? – цікавиться нехворощанський сільський голова Юрій Любимський. – Я гадаю, керівництво районного футболу має заключити відповідний договір із ЦРЛ – і на цьому закінчаться всі проблеми.
    Зрештою, цим питанням і доручили клопотатися голові ФСТ «Колос» Віктору Рибалку.
    Далі обговорювали питання менш проблематичні, але не менш важливі. Наприклад. Типова ситуація. Фінал кубка. Одні програють, інші, зрозуміло, виграють. Команда-переможець виходить на нагородження, а команда-переможений на церемонію плює і з поля сходить. Так от, члени федерації проголосували – якщо команда переможених дозволить собі подібний демарш і під час нагородження на полі не буде 11 її гравців, то до наступного кубку її не допускатимуть. Вмій програвати гідно!
    Не менш актуальним питанням було суддівство і, зокрема, ставлення до суддів гравців. Але висвітлення його обговорення зайняло б надто багато місця на газетній шпальті. Якщо коротко, то вкотре нагадали стару відому істину футболу – суддя завжди правий! Яким би він не був…
    Найбільш резонансним питанням була доповідь тренера обласної команди «Стандарт» Ярослава Колодійчика.
    - Команда посіла 8 місце в групі Б другої ліги першості області. Хоча від 4 місця нас відділило лише 3 очка. Протягом сезону я зіткнувся з проблемою дисципліни гравців, яких я запрошував до «Стандарту», - один приходить на гру з перегаром, інший не приходить зовсім. А в день відповідальної гри гравці, на яких я сподіваюсь, їдуть на розіграш кубку за районні команди! Тому мені довелося на місце недисциплінованих новосанжарських гравців залучати так званих легіонерів. І якби не вони, то команда не дорахувалася б багатьох очок. На сезон наступний ставимо попередню мету – попасти в трійку призерів. Так, будемо залучати легіонерів і далі, аби відповідати рівню обласної першості та здобувати очки, а не множити поразки.
    Емоційний виступ Ярослава Колодійчика переконав не всіх. Наприклад, член федерації Володимир Овчаренко сприйняв доповідь досить скептично, чого і не приховував.
    - Я думаю, що команда має тренуватися – хоча б двічі на тиждень. А ви таких тренувань не проводите – з цього і всі проблеми! А гравці до вашої команди не йдуть, бо тренер, напевно, має заробити авторитет, щоб його гравці поважали. Ви гравців об’єднати не змогли! Хоча я і голосував за вас, коли вас призначали головним тренером. Але бачу, що з роботою ви не справились.
    Василь Радчич, великий шанувальник футболу, один з кращих гравців «Стандарту» 70-80-х, був менш різким, але також мав свої претензії.
    - Я гадаю, за новосанжарську команду мають грати наші, санжарські, руденківські, драбинівські хлопці, а не хлопці з Полтави чи Києва. Легіонери нам рівня гри не додадуть, а свої хлопці набиралися б досвіду в обласній команді. Нехай на будівництво команди піде 3, 4, 5 років, але це буде НАША команда з НАШИМИ гравцями!
    Підтримав його і Юрій Любимський.
    - Приклад «користі» залучення легіонерів – соколово-балківський «Сокіл». З легіонерами були два роки чемпіонами району, а потім скінчились легіонери і… немає команди в селі взагалі. Я гадаю, що нашим молодим хлопцям трибуни зможуть пробачити навіть програш, бо бачитимуть перспективу. А якщо виграватимуть чужі, то це мало кого порадує.
    Обговорення цього питання відняло досить багато часу, у підсумку члени федерації вирішили звіт прийняти до відома, а діалог із головним тренером «Стандарту» продовжити у більш вузькому колі – зокрема, незабаром він пообіцяв обсудити різні питання з новообраним головою районної федерації футболу Анатолієм Чумаком.


    Володимир Паршевлюк
    http://exo.at.ua
    Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 868 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net