Пятниця, 26.04.2024, 11:19
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Квітень » 16 » Спорт за тиждень



    Спорт за тиждень
    18:43
    11 квітня в м. Кобеляки відбувся чемпіонат Полтавської обласної організації ВФСТ «Колос» з настільного тенісу, шашок, шахів серед дорослих та змагання з міні-футболу серед сільських школярів 1993 р.н. і молодших.
    В турнірі з міні-футболу прийняло участь 4 команди з Кобеляцького, Лохвицького, Гадяцького та Машівського районів. Честь Кобеляцького району захищали білицькі та кобеляцькі школярі, які є вихованцями тренерів Савченка В.Г. та Калитки С.І. Змагання проходили за коловою системою. В останній грі зустрічалися команди Кобеляцького та Машівського районів. До цього матчу вони здобули по дві перемоги, а за додатковими показниками наші земляки поступалися своїм суперникам, і щоб зайняти перше місце, їм потрібно було лише перемагати. І вони впоралися з цим завданням, здобувши перемогу з рахунком 3:2, і посіли 1 місце, команда Машівського району зайняла друге місце, третє – Лохвицький район, четверте - Гадяцький район.
    Змагання з настільного тенісу проходили у спортивному комплексі «Іскра», де прийняло участь 24 учасники з 12 районів області. Серед жінок перше місце зайняла Байрак Ю. з Лохвицького району, друге – Березовська Я. (Козельщинський район), третє - Ткаченко Т. (Хоролський район) Серед чоловіків не було рівних Кушніренку С. з Козельщинського району, друге місце – Міщура О. (Лохвицький район), третє – Тимошенко В. (Хоролський район). Представники Кобеляцького району Покидько Сергій та Біленко Марина посіли четверті місця. В загальнокомандному заліку наші земляки посіли також четверте місце, а перемогу святкувала команда Лохвицького району, друге місце посів Козельщинський, третє – Хоролський район.
    На базі Кобеляцького НВК №1 проходили змагання з шахів та шашок. В турнірі з шахів прийняли участь команди 12 районів, всього 34 учасники, з них 10 жінок. Змагання проходили за швейцарською системою з 5 турів. В чоловічому турнірі перше місце зайняв Кривощоков М. (Полтавський район), який набрав 5 очок з 5 можливих, другим був Старченко М. (Новосанжарський район), а третім - Бажан В. (Решетилівський район). Серед жінок перемогу святкувала Шамфарова Н. (Пирятинський район), другою була Малимоненко С. (Решетилівський район), і третьою - Вібла Н. (с. Шенгури). В загальнокомандному заліку місця розподілились слідуючим чином: 1. Решетилівський район (11,5 очок). 2. Пирятинський (9,5 очок). 3. Полтавський (9,5 очок). Команда Кобеляцького району також набрала 9.5 очок, але за додатковими показниками посіла п’яте місце. До складу команди, крім Віблої Н., входили Нурієв Р. з села Світлогірське (поділив 4 – 5 місце) та Голтвянський Т. з села Ганжівка (9 місце).
    В турнірі з шашок прийняло участь 11 районів області. Змагання проходили за швейцарською системою в 6 турів. Впевнену перемогу в командному заліку здобула команда Кобеляцького району, до складу якої входили: Дяченко І., Жук О., Чуб Г., які є мешканцями смт. Білики.
    11 квітня відбулися матчі 1/8 фіналу розіграшу „Весняного кубка” Кобеляцького району з футболу сезону 2009 року. Було зафіксовано такі результати: Котовське – Вільховатка - 3:1, „Колос” (Павлівка) – „Україна” (Др. Гребля) - 1:2, „Спарта” (Лутовинівка) – „Дніпро” (Світлогірське) - 2:1, Радянське – „Будекспрес” (Кобеляки) - 0:2, Дашківка – „Спартак” (Рибалки) - 4:2, „Лан” (Шенгури) – „Авангард” (Жуки) - 1:0, „Динамо” (Кобеляки) – Василівка - 13:1, „Оріль” (Канави) – Іванівка - 0:6.
    12 квітня 2009 року на районному стадіоні „Колос” відбувся матч І туру чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд І ліги. Команда „Колос” (Кобеляки) зустрічалася з командою „Локомотив” (Гребінка). Юні футболісти зіграли внічию 0:0. А дорослі поступилися своїм суперникам з рахунком 1:0.
    Анонс
    18 квітня відбудуться матчі ¼ фіналу розіграшу „Весняного кубка” Кобеляцького району з футболу сезону 2009 року. В селі Бутенки зустрічатимуться команди: „Спарта” (Лутовинівка) – „Будекспрес” (Кобеляки) (поч. о 14 год.), Котовське – „Україна” (Др. Гребля) (16 год.). В селі Підгора: Дашківка – „Лан” (Шенгури) (14 год.), „Динамо” (Кобеляки) – Іванівка (16 год.).
    18  квітня  2009  року  в  м.  Кобеляки  в  РЦКіД  відбудеться  чемпіонат  Полтавської  області  з  армспорту  серед  дорослих  і  ветеранів.  Початок  змагань  о  10  год.

    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 852 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net