Середа, 24.04.2024, 09:54
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 6
    Гостей: 6
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Травень » 8 » «Металісти», наркомани і бездіяльність міліції



    «Металісти», наркомани і бездіяльність міліції
    11:49
    На думку частини біличан, саме ці чинники негативно впливають на рівень злочинності в селищі. Про це вони говорили в середу на зустрічі із начальником Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ Анатолієм Гриценком.
    Крім спілкування із недавно призначеним керівником райвідділу, біличани заслухали звіти керівника (на той момент вже колишнього) громадського формування по охороні правопорядку Івана Гадючка. Також громаді представили нового дільничного інспектора міліції В’ячеслава Коваленка.
    Як стало зрозуміло в ході майже двогодинної розмови, у біличан накопичилось чимало претензій до роботи кобеляцької міліції. Точніше – до відсутності цієї самої роботи. Про це говорили і депутати селищної ради Владислав Малина та Тетяна Кіщенко, і депутат ради районної Ольга Киричко. Ольга Григорівна виступала, як завжди, емоційно. Вона прямо заявила начальнику міліції, що довіри до його підлеглих немає через їх бездіяльність. І розповіла, як кілька років тому на ввіреному їй відгодівельному комплексі вкрали два зварювальні апарати. А міліція замість пошуку злодіїв обмежилась відпискою. Також депутат розповіла, що вже кілька років поспіль селище буквально тероризує громадянин Р. (прізвище було назване, але до суду ми не маємо права його оприлюднювати). Цей біличанин «прославився» своїми крадіжками і безкарністю. На цей закид Анатолій Гриценко, в свою чергу, запитав: «А знаєте, де Р. зараз?»
    - Знаю. Два дні, як ви його затримали.
    - Отож. А ви кажете, що міліція не працює. Це вона раніше недопрацьовувала.
    - А ви знаєте, скільки в Біликах пунктів прийому металобрухту?
    - Законних – один.
    - А працюють вісім!
    - Нічого, розберемось і в цьому питанні.
    Також Ольга Григорівна поскаржилась на бездіяльність прокурора Кобеляцького району Олега Панченка. Зокрема вона сказала: «Він мені хоча б дулю намальовану у відповідь на звернення надіслав. І то легше було б». Крім того, вона покритикувала ще й селищну владу за те, що не проводить зустрічі із жителями Біликів.
    Василь Срібний сказав наступне: «Доки в нас будуть до півночі працювати розважальні заклади? Там же молодь цілодобово гуляє!»
    Анатолій Гриценко: «Я вже зробив аналіз по цьому питанню. В Кобеляках ми порядок навели. Сесія міськради прийняла відповідне рішення, і о 23-ій годині всі бари закриваються. За цим слідкують мої підлеглі і щоденно мені доповідають. Думаю, що в Біликах селищна рада теж обмежить час роботи розважальних закладів. А міліція забезпечить виконання цього рішення».
    Владислав Малина: «Злодії знають, що коли вкрадуть на суму меншу за 907 гривень, то проти них кримінальну справу не порушать. І крадуть. Кролів, курей, свиней, іншу живність».
    Анатолій Гриценко: «Ми будемо реагувати на подібні правопорушення. Адже це грабіж, відкрите заволодіння чужим майном. Ми їх затримуватимемо, і вони нестимуть кримінальну відповідальність». Також начальник міліції пообіцяв вести нещадну боротьбу з незаконним обігом наркотиків. І сказав, що дехто з відомих всім наркоторговців у найближчий час покине межі Біликів. Певно, назавжди.
    Щодо претензій до бездіяльності правоохоронців, то їх новий керівник весь час наголошував: «Можливо, це було. Але при мені такого не буде. Я особисто кожного дня контролюю реєстрацію і реагування на звернення громадян. Телефонуйте за номером 102 - і міліція до вас приїде. Відмовок типу «бензину немає» при моєму керівництві райвідділом немає і не буде».
    Іван Гадючко, якого нещодавно селищні депутати усунули від керівництва громадським формуванням по охороні правопорядку, у звіті визнав роботу цієї організації задовільною. Із проблем назвав низьку заробітну плату і недостатнє матеріально-технічне забезпечення.
    Під час обговорення Владислав Малина піддав роботу Гадючка нищівній критиці. А ось секретар селищної ради Вікторія Макогон та Інна Жук навели позитивні приклади з його роботи.
    Новим дільничним інспектором в Біликах став житель Кобеляк, молодший лейтенант міліції В’ячеслав Коваленко. У своєму невеличкому виступі він повідомив, що опікуватиметься забезпеченням правопорядку на території Білицької селищної та Куст-Кущівської, Чорбівської, Жуківської та Червоноквітівської сільських рад. Дізнавшись, що новому інспектору лише 23 роки, із залу відзначили: «Та й молодий же. Важко йому буде на такій величезній території за порядком слідкувати». На що Анатолій Гриценко відреагував: «А ви йому допомагайте. І тоді все у нього вийде».
    Також біличани просили нового начальника міліції заздалегідь повідомляти про свій приїзд на зустріч із громадянами. Адже цього разу такої інформації майже не було. Тому в залі й сиділо лише сорок чоловік. Анатолій Гриценко пообіцяв виконати це бажання людей.


    Ігор Філоненко
    http://exo.at.ua
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 948 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net