Вівторок, 23.04.2024, 15:55
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Червень » 8 » Новосанжарці відзначили Міжнародний День захисту дітей



    Новосанжарці відзначили Міжнародний День захисту дітей
    11:06
    За доброю традицією маленькі та дорослі жителі Нових Санжар та інших сіл району зібралися у центральному парку. Тут на сцені під відкритим небом для глядачів виступали найкращі таланти, а навколо було влаштовано безліч різноманітних розваг для дітлахів.
    Зі сцени маленьких жителів Новосанжарщини вітали керівники району – виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Анатолій Мокляк, заступник голови районної ради Борис Федоренко, селищний голова Андрій Река, начальник відділу освіти Микола Таран. Після цього ведуча розповіла, що на цьому святі всі знаходяться на території «Грай-містечка» зі своїми вулицями, провулками та площами. На площі Талантів проходив, власне, концерт; на площі Олівця – конкурс малюнку на асфальті, на майдані Спортивному – ігри в шахи та шашки; а на інших провулках та вуличках на діток чекали цікаві ігри та солодкі призи.
    Доки дітлахи з цікавістю досліджували територію «Грай-містечка», на сцені начальник відділу освіти Микола Таран нагороджував переможців та призерів районних та обласних шкільних олімпіад. Грамоти відділу освіти отримали учні Новосанжарського НВК Олена Писаренко, Анастасія Васюта, Юлія Шкільна, Владислава Маложиленко, Наталія Камуз, Тетяна Білоцерківець, Ірина Фенко, Станіслав Терещенко; учні Малокобелячківської школи Едуард Васюта та Юлія Величко; Олена Дацун із Нехворощанської школи. За захист науково-дослідницьких робіт Малої академії наук та вдалу участь в Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика були нагороджені грамотами Анастасія Вакула, Зоряна Олянич, Тарас Халява, Руслана Роман.
    Приємні миті нагородження та отримання відзнак змінюються виступами творчих колективів з різних куточків Новосанжарщини. Серця глядачів підкорювали учасниці хореографічного ансамблю «Ластівки» з Драбинівки (керівник – Людмила Шамрай), розважали «морськими» танцями та «Фінською полькою» юні вихованці ансамблю «Дивосвіт» з центру культури і дозвілля (керівник – Світлана Янко), дарувала свій спів Анна Дев’ятко з Новосанжарського НВК. Справжньою овацією зустріли присутні танок «Хуторянка» у виконанні групи «Чарівний каблучок» Нехворощанського БДЮТ (керівник Ірина Дяченко), не менш гарними були «Іспанський танок» у виконанні ансамблю «Дивосвіт» та композиції «Дитинство» і «Ніжний вальс», яку продемонстрували вихованці ДНЗ «Лелеченька». Ярослава Гришаніна дарувала глядачам пісню «Лялька», а Вікторія Сіврюк співала про «Золотоволоску».
    Тим часом на сцену запрошують кращих спортсменів району за підсумками Спартакіади школярів. Заслужені нагороди отримують Вікторія Соломко та Валентин Рубайко із Сухомаячківської школи, Анатолій Сімон, Денис Павлов із Крутоблаківської школи, Леонід Ворона, Олександр Мокляк, Юлія Шкільна, Анастасія Харченко та Дмитро Яценко з Новосанжарського НВК, Дмитро Гриневич із Малоперещепинської школи.
    Концертну програму продовжили новосанжарка Наталія Камуз із піснею «Мій рідний край», нехворощанка Валентина Балабас, яка виконала композицію «Київська Русь». Танцями «Морячок» і «Зорепад» розважав глядачів ансамбль «Веселка», а «Полечкою» потішили вихованці ДНЗ «Сонечко».
    Оплесками глядачів було відзначено групу туристсько-краєзнавчого об’єднання «Едельвейс» Новосанжарського БДЮТ, які цього року зайняли перше місце у І етапі чемпіонату України зі спортивних туристських походів. Також «Едельвейс» став переможцем 14-го обласного зльоту юних туристів-краєзнавців і тепер захищатиме честь Полтавщини на Всеукраїнських змаганнях в Закарпатській області.
     Отримали свої заслужені нагороди і ті, хто розважав глядачів протягом святкового концерту – на сцену запросили переможців щорічного огляду-конкурсу художньої самодіяльності «Веселка». Свої відзнаки отримали Інна Синягівська, Наталія Камуз, Анна Дев’ятко, Вікторія Сіврюк, Валентина Балабас, старша група ансамблю «Ластівки» з Драбинівської школи, танцювальна група «Чарівний каблучок» з Нехворощанського БДЮТ, Анна Кульчинська з Полузірської школи.
    Свою долю оплесків зібрала і команда КВН «Браво» з Новосанжарського НВК, яка перемогла у районних та зональних змаганнях, а потім посіла четверте місце у фіналі конкурсу. Відзначили і команду «Юних друзів пожежних» з Новосанжарського НВК, яка виборола третє місце в обласному етапі конкурсу. А команда «Юних інспекторів руху» з тієї ж новосанжарської школи зайняла перше місце в обласному етапі і тепер буде представляти нашу область на Всеукраїнському конкурсі в Артеці.
    Багато оплесків, багато нагород і приємних емоцій. Лишилося роздати призи переможцям конкурсу «Малюнку на асфальті». Один подарунок поважне журі, яке очолював заступник голови РДА  Андрій Любко, без роздумів віддало найменшій учасниці – дворічній Жені Старостіній. Перше місце зайняли Юлія Нечитайло, Лоліта Шнейдер, Діана Таран; на другій сходинці п’єдесталу пошани – Лідія Мастюх та Віталій Зубашич, на третьому місці – Настя Карась та Мар’яна Олійник.
    На цьому свято, влаштоване дорослими для дітей, було закінчено. Але насправді сезон розваг і веселощів для дітлахів лише починається, адже попереду – літо і канікули.
    Того ж дня о 12-ій годині біля Новосанжарської центральної районної лікарні було урочисто відкрито другий в Нових Санжарах дитячий ігровий майданчик, збудований за кошти спонсорів – «Полтавської газонафтової компанії». Відтепер батькам з цієї частини селища є куди привести своїх маленьких синочків та донечок.








    Володимир Паршевлюк, кореспондент газети «ЕХО» в Новосанжарському районі,
    тел. 8(099)956-02-08
    Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1737 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net