Пятниця, 26.04.2024, 13:28
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Червень » 8 » Подарунок по-кобеляцьки



    Подарунок по-кобеляцьки
    12:48
    Хто говорить, що не любить подарунків – лукавить. Завжди приємно отримувати дарунок, а ще приємніше – їх дарувати. Однак, щоб здобути від сюрпризу весь можливий позитив, дарувальнику варто підходити до підбору подарунка як справжньому психологу. Але не обов’язково їхати до Києва чи Полтави, щоб знайти щось оригінальне. Це реально зробити і у нашому маленькому містечку.

    Дарувати не варто
    Уявіть ситуацію, коли дідусю на сімдесятиріччя онук подарує флешку на чотири гігабайти. Уявили? Завжди згадуйте цей приклад перед вибором дарунку. Але не лише вік повинен братися до уваги. Захоплення, стать, статус – грають не останнє місце у цій справі. Однак не радимо дарувати людині речі, які вона сама прискіпливо для себе обирає. Скажімо, модниці ви можете не вгодити, купуючи для неї одяг, а людині, яка весь час проводить за писаниною, не дуже доречно дарувати ручку. Якщо подарунок якимось чином пов’язаний із професією того, хто отримає, – це вже ризик. Людина одразу буде ототожнювати подарунок із виконуваною працею, що явно не на користь дарувальнику.
    Звичайно, слід враховувати і привід, що передував дарунку. Багато людей вірять у забобони і немає гарантії, що в них не вірить той, хто отримає від вас презент. Так для прикладу на весілля не прийнято дарувати ложки, виделки та ножі. В дарунок ці речі вважаються поганою прикметою. Кохана може бути не в захоплені, коли коханий подарує їй годинник. Бо говорять, що коли годинник зупиниться – долі людей можуть розійтись.
    Бувають також індивідуальні причини непереносимості подарунків. Прийнято вважати, що слабка половина людства полюбляє квіти. Однак мало хто знає, що багато жінок не люблять спостерігати за тим, як букет чарівних троянд за тиждень в’яне. Тому цим коханим та дружинам краще подарувати квіти в горщику або щось інше.

    Що дарувати?
    Оригінальний подарунок. Зараз в Кобеляках крамниць із екзотичними речами хоч відбавляй. Ми нарахували шість. Що тільки не знайдеш в них. Вази, фонтанчики, кальяни для куріння тютюну із фруктовим ароматом, кружки та книги з музикою, ароматизовані свічки та годинники зі світлом. Переможцем серед оригінальних подарунків ми визнали горщик-черевик для квітів (див. фото). Довжина такого горщика майже півметра, він завжди приверне до себе увагу гостей. Коштує такий ексклюзив 125 гривень.
    Практичний подарунок. Найпрактичнішим подарунком всіх часів був і є посуд. Однак потрібно знати заздалегідь, чи не готує подібний подарунок хтось інший. Не варто створювати ситуацію, яка склалася у одних молодят після весілля. Їм подарували двадцять сервізів.
    Подарунок з гумором. Якщо у особи, якій ви щось даруватимете, з почуттям гумору все в порядку, то варто добре помізкувати, щоб підняти настрій не тільки «задарованому», а й собі. Можна вигадати щось на кшталт букету зелені, де замість квітів будуть прив’язані гроші. Подарунок-дрібничка, обгорнутий багатьма пакунками – старий, але завжди дієвий спосіб.
    Подарунок-розіграш. У розіграшах-подарунках краще задіяти сторонню людину, яка має акторські здібності. Можна запросити для друга в гості «податкового інспектора», перед цим надавши йому детальну інформацію про того, кого розігрують. Уявіть, яке щастя чекає на того, кого вітають, коли він зрозуміє, що це жарт.
    Але обережно! Якщо ви не достатньо добре знаєте людину, не слід її розігрувати, бо можете образити на все життя.
    Романтичний подарунок. Напис велетенськими літерами на сусідньому паркані «Катя, я тебе люблю» може нести за собою відповідальність за хуліганство. Ванна з шампанським досить дорогий подарунок для більшості жителів Кобеляк. Басейну з дельфінами та стрибки з парашутом реалізувати у нас також неможливо. Зате коханій чи коханому можна зав’язати очі і повести на мальовничу природу Кобеляччини. А там вже є де фантазії розгулятись: цукерки, уха, шашлик і поцілунки.
    Даруйте людям радість. І навіть якщо ви не вгадаєте з подарунком, ваша увага все одно буде оцінена тим, кому ви її даруєте.


    Любов ОНИЩЕНКО
    http://exo.at.ua
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 642 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net