Пятниця, 19.04.2024, 12:55
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 4
    Гостей: 4
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Червень » 11 » В Новосанжарському НВК пройшов випускний КВНу



    В Новосанжарському НВК пройшов випускний КВНу
    15:58
    28 травня в актовому залі Новосанжарського НВК відбувся перший цього року випускний. За доброю традицією, яку започаткували у 1996-му році, кожного року у травні зі стін школи урочисто, з гумором, жартами та в чудовій, майже сімейній, атмосфері випускають гравців шкільної команди КВН.

    Цього року стіни рідного НВК та склад шкільної команди КВН «Браво» залишають четверо гравців – Анастасія Адушкіна, Євген Калашніков, Владислав Джежелий та Дмитро Слюнін. Цього дня вони зайняли незвичне для себе місце – не на сцені, а в залі, серед глядачів. Власне, все, що того вечора відбувалося на сцені, було присвячене їм чотирьом – випускникам-КВНщикам.
    А на сцені своїми виступами радували старших товаришів найменші гравці команди КВН Новосанжарського НВК – «Бравусики». Хоча маленькі хлопчики та дівчатка напевно і хвилювалися в душі, але на сцені у них все виходило цікаво, весело і смішно. На зміну меншим не забарилися і трохи старші гравці – команда «Бравенята». Глядачі довго не могли стримати сміху після їх жартів, найбільших оплесків заслужила сценічна «Тетяна Миколаївна Селюк» зі своєю собачкою дивної породи «КВНщик». Випускникам команди «Браво» було вдвічі цікавіше дивитись кожен виступ, адже в різних сценках їх молодші товариші показували маститим квнщикам їх самих. Ось на сцені один-в-один викопаний Женя Калашников, який виголошує майже класичне: «Ну не орёл ли я?». Ось і Владик Джежелий, заклопотаний комп’ютерами, треками та звуковими доріжками. Втім, згадували у своїх виступах не лише про випускників. Школярі-КВНщики співали жартівливі куплети про рідні Нові Санжари, невтомного селищного голову Андрія Реку, антикризовий стовпчик та «стільці примирення». Сам Андрій Олександрович сидів у залі, так що міг гідно оцінити жарти своїми гучними оплесками.
    Різні кумедні сценки та діалоги представила глядачам збірна команда 7-их та 8-их класів. А от змінили їх гравці команди «Браво»… з «12-го класу». Під шалену хвилю оплесків на сцену вийшли переодягнуті педагоги Новосанжарського НВК – вчителі, організатори та натхненники гравців команди КВН. І хоча багато діалогів та сценок найстарші гравці готували майже експромтом, виступ пройшов на висоті. Особливо відзначили глядачі «підмануту Галю» у виконанні вчителя Анатолія Чумака.
    Звичайно ж, не могли не вийти цього дня на сцену і самі «винуватці». Їх гра була все такою ж майстерною, а жарти – такими ж смішними і веселими. І від того ставало радісно і сумно водночас. Радісно – бо це ж КВН, як не як, а сумно – бо ці гравці вже не вийдуть наступного року на сцену у біло-червоних кольорах команди «Браво».
    Не приховували суму і самі випускники. Вони не могли підібрати слів, аби висловити все, що тієї миті вирувало в душі. Згадували друзів по команді, дякували вчителям і наставникам, та наказували своїм меншим товаришам по КВНу – не поспішайте, не летіть до закінчення школи. «Мине рік чи два і ви, так само як ми, будете сидіти на цьому місці. І тоді зрозумієте, що прощатись – це зовсім нелегко», – поділився тепер вже колишній капітан команди «Браво» Діма Слюнін.
    А потім на сцену піднялись всі КВНщики – від найменших до найстарших: «Бравусики», «Бравенята» і, звичайно ж, «Браво». Було багато гарних і теплих слів, була справжня атмосфера єдиної і дружньої родини. І були вдячні слова селищного голови Андрія Реки. А також його повідомлення про те, що Нові Санжари втретє стали селищем найкращого благоустрою в Україні. «І це невипадково, – сказав Андрій Река, – адже саме в Нових Санжарах живуть такі талановиті і гарні молоді люди. Такими ж, я переконаний, будуть і ваші діти, і онуки». На цьому випускний вечір КВНу було закінчено під спільні дружні оплески і гучне скандування: «Браво! Браво! Браво!».


    Володимир Паршевлюк, кореспондент газети «ЕХО» в Новосанжарському районі,
     тел. 8(099)956-02-08
    http://exo.at.ua
    Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1880 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net