Четвер, 25.04.2024, 03:18
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Липень » 9 » 1/4 фіналу Кубка Полтавщини Матч-відповідь



    1/4 фіналу Кубка Полтавщини Матч-відповідь
    18:56
    ФК «Жоржівка» – «Колос» (Кобеляки) 4:1 (1:1).
    Баранник 7, 89, Прядко 66, Банний 85 - Міщенко 21.
    «Жоржівка»: Сидько, Корнієнко, Чамара, Михайленко, Бубнов, Баранник, Сиренко, Башко, Банний, Прядко, Тарасенко.
    «Колос»: Миронов, Я. Ломаков, Волочай, Ісаєнко, Савченко, Зінченко (Пащенко 70 хв.), Міщенко, Пищита, Колінько (Постольник 77 хв.), Лупінос, Кононенко.
    5 липня. Стадіон «Старт», Стасі, 150 глядачів.


    Матч-відповідь чвертьфіналу між «Жоржівкою» та кобеляцьким «Колосом» обіцяв бути дуже напруженим. Зустріч у Кобеляках футболісти з Шишацького району сенсаційно програли – 1:3. Щоб розраховувати на вихід до півфіналу необхідно було перемагати з різницею у три голи.
    Команда господарів до цього матчу досить добре підготувалася, за декілька днів до гри дозаявивши три гравця з команди майстрів ФК «Полтава», а в звітній грі на поле вийшли всі представники обласного центру й не було жодного гравця з села Жоржівка, навіть на заміні.
    З перших хвилин господарі пішли вперед на ворота гостей великими силами. В першій же своїй атаці вони мали забивати. Максим Башко пройшов лівим флангом та завдав удару. На шляху м'яча став воротар гостей Павло Миронов. За хвилину навіс у штрафний майданчик мав замикати Дмитро Банний, проте у ворота поцілити не зумів. Загалом же, в перші хвилини матчу, господарі володіли беззаперечною перевагою. В основному загрозу воротам «Колоса» несли навіси в штрафний майданчик.
    На 7-ій хвилині господарі забили перший в матчі гол. Олександр Чамара виграв протистояння з двома гравцями гостей та зробив націлену передачу на Василя Баранника. Гравець ФК «Жоржівка» влучним ударом метрів з 12-ти у дальній від голкіпера кут розпечатав ворота «Колоса».
    Пропущений гол дещо засмутив кобеляччан, які на 14-ій хвилині мали пропускати вдруге, коли їхній нападник влучив в поперечину. «Колос» відповів на 21-ій хвилині, Сергій Зінченко з убивчої позиції поцілив у стійку, від якої рикошетом м’яч потрапив до Андрія Міщенка, який влучним ударом зрівняв рахунок.
    Гол вивів з рівноваги господарів і вони почали грати більш агресивніше та жвавіше. Основною ударною силою в них були фланги, хоча й від проходів по центру відмовлятися ніхто не збирався. Досить непогану атаку видала зв'язка «Жоржівки» Корнієнко – Прядко, однак із влучним ударом не склалося. Коли йшла остання хвилина першого тайму Ігор Кононенко скористався помилкою захисників і вийшов віч-на-віч з голкіпером, але вивести свою команду в перед йому не вдалося, обігравши голкіпера він спрямував м’яч у ворота, а захисник перевів його на кутовий.
    Початок другого тайму став продовженням першого. «Жоржівка» знову діяла першим номером, а «Колос» небезпечно контратакував. На першій хвилині другого тайму гравець господарів Юрій Тарасенко завдав небезпечного удару вище воріт. 58-а хвилина принесла небезпечний удар Банного по воротам «Колоса». Миронов відбив м'яч поряд з собою, а захисник перевів його на кутовий. А за 8 хвилин господарі вийшли вперед. Михайло Прядко ударом з близької відстані замкнув подачу зі штрафного.
    70-та хвилина принесла небезпечний момент «Колосу», з убивчої позиції не забив Олександр Колінько. Правило «не забиваєш ти – забивають тобі» підтвердилося на 85-ій хвилині. Після подачі штрафного в боротьбі за верховий м'яч успішніше за всіх зіграв форвард господарів Дмитро Банний, який скористався помилкою голкіпера на виході.
    Останню крапку в матчі, таким чином оформивши дубль, поставив Дмитро Баранник. У компенсований арбітром час кобелячани могли здобути путівку в півфінал. Андрій Міщенко скористався помилкою голкіпера і пробивав у порожні ворота, але захисник вибив м’яч головою.
    Після гри представник команди «Колос» (Кобеляки) Детюк В.О. гравцям своєї команди біля автобуса сказав: «… ви зробили все, щоб не вийти в півфінал кубка області, маючи домашню перемогу і перевагу в два м’ячі, нічийний результат після першого тайму 1:1 і нереалізовані голеві моменти, рівну гру до 85 хвилині і рахунок 2:1 за 5 хвилин до закінчення матчу, чітке і об’єктивне суддівство, присутніх на матчі голови Полтавської федерації футболу Дяченка А.М. За його присутності зразкову поведінку гравців та тренера команди господарів, не приймав участь у грі «герой» першого матчу капітан команди Супруненко та Городчанін. В останні 15 хв. матчу ви дали команді суперників шанс у вигляді штрафних за ваші необов’язкові дрібні фоли, якими досвідченні «жоржівчани» і скористалися. Хоча не зовсім «жоржівчанам» ви й програли, адже в матчі не приймав участі жоден представник цього села, команда повністю укомплектована полтавчанами.
    А ви своєю домашньою перемогою налякали їх так, що вони ще напередодні матчу відповіді дозаявили трьох гравців з досвідом другої Всеукраїнської ліги з ФК «Полтава», ще місяць назад капітана цієї команди Азарова С., Банника Д. та Прядка М. з «Фенікса» Іллічівця.
    Я думаю, що як ФК «Жоржівка» ще дозаявить 2-3 гравців, які мають досвід ІІ української ліги, то й кубок заберуть у ФК «Велика Багачка». Готовий заключити парі».
    Мабуть, ще довго гравець команди «Колос» Кононенко Ігор пам’ятатиме стовідсоткові голеві моменти, як в домашньому так і в  гостьовому матчі, використавши які, міг би  вирішити долю виходу в півфінал.
    А поки що «виліт» з розіграшу кубка, передостаннє місце в чемпіонаті Полтавської області за підсумками першого кола, не вельми радісний настрій. Далі короткочасний відпочинок і вже 31 липня розпочнеться підготовка до другого кола чемпіонату області, яке стартує 23 серпня, коли «Колос» прийматиме на своєму полі команду «Колос» (Дмитрівка).

    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 694 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net