Четвер, 28.03.2024, 21:02
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 1
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5532
    Форум: 555/31812
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Серпень » 21 » Журналіст «Лохвицького краю» оприлюднив погрози голови Лохвицької райради



    Журналіст «Лохвицького краю» оприлюднив погрози голови Лохвицької райради
    11:51
    Позаштатний кореспондент районної газети «Лохвицький край» 33-річний Сергій Ніконов заявив про погрози фізичної розправи на свою адресу з боку голови Лохвицької районної ради Володимира Борисенка. Відповідні звернення він направив до органів МВС, СБУ, прокуратури області, а також сьогодні повідомив полтавським журналістам. Ніконов пояснив, що одержав від головного редактора завдання розслідувати будівництво об'єкта в селі Млини на березі ріки Сула (свої спостереження Ніконов виклав у статті «На березі Сули буде житловий будинок», де розповів, що господарем споруджуваного маєтку буде Борисенко). Під час візиту на цей об’єкт і відбулася розмова з погрозами.
    Сергій Ніконов повідомив журналістам, що якби він тоді випадково не натиснув на кнопку запису на диктофоні (лежав у кишені його сорочки), то не зміг би взагалі довести погроз з боку Борисенка. У своїй заяві до правоохоронних органів Ніконов додав як доказ диктофонний аудіозапис із погрозами, у яких містилася обіцянка відкрутити голову та нецензурна лайка. «У зв'язку з цим я перебуваю в стані нервової, психічної напруги, стресу. Він посилюється тим, що переживаю не тільки за себе – маю дружину і 2-річного сина», – сказано в заяві Ніконова до правоохоронців.
    Автор звернення та головний редактор газети «Лохвицький край» Олег Лісняк на сьогоднішній прес-конференції стверджували, що довго вагалися перед тим, як оприлюднити даний аудіозапис. Проте останньою краплею, за їх словами, став дзвінок Борисенка головному редактору «Лохвицького краю». В ньому депутат натякнув, що краще «зайвого не писати».
    «Значить, я ось по-людськи говорю, якщо ти про мене хоч слово де-небудь напишеш, повірте мені, 100 або 500 доларів знайду завжди. Я відкручу голову не... робити. Попереджаю. Це не як голова районної ради. Як Борисенко. Якщо ти про мене як про Борисенка щось напишеш, голову відкручу відразу. Набридло жити – давай. Повір: у мене вистачить влади, розуму і грошей це зробити», – таку розшифровку запису розмови розповсюдив у ЗМІ начальник Головного управління інформаційної і внутрішньої політики Полтавської ОДА Олег Пустовгар.
    Начальник ГУ МВС у Полтавській області Михайло Цимбалюк заявив журналістам, що взяв під особистий контроль заяву Ніконова. «Я дав доручення карному розшуку, який уже зустрівся із заявником. Робиться все, щоб підтвердити або спростувати цей факт погроз».


    За «Новинами Полтавщини»
    Категорія: Новини України | Переглядів: 881 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 2
    27.10.2009
    2. Відповідь гостю. [Матеріал]
    Там не все так просто як ви коментуєте. Борисенко зарвався: розтринькує державні гроші направо і наліво, і більша половина депутатів (регіони, литвинівці та інші, крім БЮТ, бо Демчук зам. Борисенка який очолює місцевий осередок) та голова РДА Щуров веде з ним постійно боротьбу. Не буду уточнювати хто з них правий. А Ніконов дійсно йшов на зустріч з Борисенком з включеним магнітофоном - нічого дурного в цьому не бачу (міліціонер, наприклад, йдучи на затримку когось бере з собою зброю, а для журналіста зброя - це диктофон та перо). А погане бачу в тому, що людина при владі дозволяє собі озучувати таке: "думав покликати київських бандюків, які відкрутять тобі голову". А що він тоді може сказати простій бабці? В районі дуже багато проблем в той час як тут розміщено більше 300 бурових, господарі яких готові виділити певну кількість грошей на ремонт та відбудову інфраструктури, але для цього потрібно заключити "прозорі" договора, що не було офіційно зроблено. А що там неофіційно - одному Богу відомо. Вся "драка" іде за ці кошти, бо до них доступ має лише п.Борисенко і депутатський корпус не підконтрольний йому до цього пирога не допускається. А журналіст і повинен бути трішки провокатором інакше він просто тряпка.
    До речі, пісні п.Ніконова мені теж не подобаються.

    22.08.2009
    1. Гость [Матеріал]
    Дурниці все це. В чому сенсація?В тому, що журналістик кілька разів пробирався на територію , де колись можливо буде збудовано будинок, а господар його виставив. Якщо це було завдання редактора, це не значить, що не потрібно зустрічатися з господарем, чи хоча б попередити. У журналіста повинні бути якісь моральні принципи. А чого це так Олежка Пустовгар стушувався?Напевне одержавь завдання роздмухати цю сенсацію.Газетка підконтрольна голові Лохвицької РДА, та і грошенята звісно не з кишені поета-пісняра Никонова. Чоловічок спеціально ішов на справу з включеним мікрофоном.Провокатор. Пресконференція закінчилася виконанням пісень під гітару Ніконовим. Пісеньки так собі. Журналіст напевне і на завдання ходи з гітарою, хотів Борисенку заспівати, а той не оцінив пісенні потуги. А талант образився. От що з людиною роблять амбіції!!


    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net