Четвер, 28.03.2024, 21:50
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 1
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5532
    Форум: 555/31812
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Вересень » 4 » Не такий страшний Попельнюх, як його «малюють»



    Не такий страшний Попельнюх, як його «малюють»
    14:22
    Значна частина мого життя тісно пов’язана із невеличким селом Лівобережна Сокілка. Звідти я родом, там живуть мої батьки. Батько, Микола Нікітченко, двадцять років пропрацював у цій місцевості лісником. Переїхавши в Кобеляки, і зараз частенько навідуюсь в Лівобережну Сокілку. І завжди милуюся та не можу намилуватися місцевими краєвидами — лісом, луками, повноводною Ворсклою, не можу надихатися тамтешнім чистим цілющим повітрям.
    Нещодавно з друзями в черговий раз вирішила відпочити на березі Ворскли. Зізнаюся чесно, що перед відпочинком в наших душах був деякий страх. Адже ми знали, що місцевість, де ми планували влаштувати пікнік, належить до території регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський». Із публікацій в місцевій пресі та від жителів Сокілки я отримала чималу кількість неоднозначної інформації щодо самого парку та його керівника Віктора Попельнюха. Говорили й писали про те, що нібито цей посадовець і з води людей проганяє, і вудочки у них забирає, і взагалі — ледве не рекетом займається.
    З цими думками і сумнівами ми з друзями все ж зважилися виїхати на пікнік та стати на заповідний берег Ворскли. Поставили палатки, облаштувались. Відпочиваємо, загоряємо день, ночуємо. Наступного дня до нас підпливли на човні кілька чоловіків, одягнутих у камуфляжний одяг. Як стало зрозуміло через кілька хвилин, то були співробітники РЛП «Нижньоворсклянський» на чолі із «страшним» Попельнюхом. Зізнаюся чесно, уявляла цього чоловіка дещо по-іншому, — як такого собі підстаркуватого професора-зануду. А тут побачила зовсім молодого, симпатичного чоловіка з імпозантною борідкою. Почалася розмова. Директор РЛП «Нижньоворсклянський» говорив гарною, навіть вишуканою українською мовою, спокійним, виваженим тоном. Не було й натяку на хамство та грубість, про які нас попереджали, Поговоривши, попередивши відпочиваючих про необхідність дотримання правил відпочинку, інспектори парку попливли собі далі. Ніякої плати, тим більше штрафів, у нас не брали.
    Побачене й почуте на березі Ворскли різко контрастувало з тими небилицями, які розповсюджуються районом щодо Віктора Попельнюха та його підлеглих. Заінтригована цим, я почала детальніше розпитувати в місцевих жителів про конфліктні ситуації, нібито пов’язані з директором РЛП «Нижньоворсклянський». Зокрема, говорила й з депутатом районної ради, жителькою Лівобережної Сокілки Тетяною Закупрою. Адже вона в свій час скаржилась, що Попельнюх не дає можливості купатися в річці навіть місцевим дітям. І так нічого й не вияснила. Нібито то були не сокільські діти, а василевські чи й взагалі — полтавські. Про зміст та подробиці конфлікту нічого дізнатися зовсім не вдалося. Та й чи був він той конфлікт насправді? А деякі із скаржників, як стало відомо самі є фігурантами кримінальних справ. Тут зазначу, що мова йде не про шанованого в окрузі депутата Закупру, а про інших людей.
    Особисто в мене склалося враження, що Віктор Попельнюх є людиною на своєму місці. Саме такі самовіддані і по-хорошому амбітні люди в змозі зберегти довкілля для громади. А його опоненти нехай краще придивляться до себе, проаналізують свої вчинки. І звернуть увагу на всі ті незаконні забудови на берегах водойм, на справжніх чужинців, які окуповують Кобеляцький район.


    Алла Ісип
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 673 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net