Субота, 20.04.2024, 07:42
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Вересень » 14 » Передачі які не слід дивитись



    Передачі які не слід дивитись
    11:41
    Посилення міжусобно-політичних протистоянь внаслідок кризових бажань електорату починає проявлятись на телебаченні. Політик на політика пішов не на жарт. Зовнішня традиційна возня і нічонеробство «еліти» ховає в собі позаочні домовленості і протистояння. Відставка міністрів, спроба голови НБУ, підготовка до Імпічменту, переоформлення коаліції-пора обробляти електорат для «вибору». На ТБ активізувались політичні шоу, наче вибори уже почались.
    Журналісти момент ловлять добре. Криза і невдоволення людей підказує, що будь-яка політиканська привладна сила, відчувши користь для себе і прихильність людей, в будь-який момент зініціює і просимулює вибори-свою перелегітимізацію з більш виправданим намальованим процентом посад. Сезон заробляння і допомоги журналістами в одурманюванні людей на телебаченні і радіо почався. Інше основним каналам не по зубам, не для того вони працюють, щоб об’єктивність поширювати. Реклама під час політичної реклами у виді шоу-найбільш вигідне і найменш затратне використання ефірного часу.
    Відомим поверненням призабутих політичних шоу, які допомагали зробити «вибір» сьогоднішніх політиків, стала програма «Я так думаю». Безулик тепер презентує політиканів і біля них на «5-ому Каналі», де старі подібні проекти проїлись без оновлення. Колишній транслятор цієї політичної програми «1 + 1» виглядає повністю зорієнтованим на розважальному напрямі, політики якому вистачає у новинних сюжетах. Для старту у знайомий час четвер 22:00, 19 березня вибрали тему виборів до Тернопільської облради.
    Очевидна невідповідність проведених виборів до традиційних симпатій і без європейських процедур чудово підійшла для політиканського полігону. Кожен переживав за своє політично привладне-критикував і звинувачував вигідне собі. Про тернополян і їх права та (не)можливості вирішення проблем вибиранням облради непристойно згадувати. На політичних шоу це «зрозуміло само собою». Багато говорили про переможців Тягнибока і ВО «Свободу» до якої він належить, у його відсутності. Політиканам головне себе показати, а журналістам їх загримувати «поважніших». Що там дискусія безпосередньо з тим, про кого йде мова.
    Підстрахувався «5-тий» змінами у звичному вечірньому недільному політичному шоу «Майдан». Людям, які на вулиці з Хрещатику, коментують і задають питання політикам, по царськи надали в тричі більше часу. Закономірно цікавить глядачів більше думка з київської вулиці, а не нічоневирішуючих, але багато розповідаючих не по ділу і брехні гостей студії. Люди хочуть чути людей, бо політики більше не презентують думок інших частин України, пробрехались.
    Не спить і Перший Національний. Політичні програми «Спокуса владою», де старі політикани вдають, що можуть щось корисного навчити молодих, та «Знайдемо Вихід», яка донедавна ставила питання «проблем у сім’ї», тощо, поміняли час. Щоб не співпадати з іншими політичними шоу і не втрачати цільову аудиторію трансляція проводиться у вівторок та четвер о 8-ій та 7-ій вечора. Чи допоможе це «втікання», коли інші ще не розпочавші удосконалення одурманючого процесу візьмуться за справу, невідомо. Перший тут має незначну перевагу, доки популярність каналу і розмальовнаніша студія не давить переманюванням.
    Працюють спікери-баламути просто. Партії відправляють їх вояжами по павільйонам і студіям усіх політичних програм, які розташовані рядом в одному будинку. Ремонтуючи телевізор, запримітити це неважко. Колісніченко, відомий п’ятиколонник і ненависник по дружбі з Росією ОУН-УПА, почавши свій політичний день з ранкової студії у середу на національному радіо: на питання дозвонювача «чи відчуває він себе депутатом Верховної Ради України чи Державної Думи Росії?» відповів: «Я ненавижу людей», ну і далі «которые, по фамилии определяют»; через «Точку Зору» Першого Національного ТБ, закінчив його у нічному ефірі четверга на програмі «Я так думаю», не оминувши «Знайдемо Вихід» пару годин перед цим.
    Весь тиждень вечірній телеефір заповнений політичними ток-шоу:

    Понеділок «Свобода Слова на ISTV» 22:15;
    Вівторок «Спокуса владою» Перший Національний 19:00;
    Середа щоденні «Шустер live» ТРК Україна та «Новий Час» 5 Канал 19:30, «Час» 5 Канал 21:00;
    Четвер «Я так думаю» 5 Канал 22:00;
    П’ятниця «Свобода Слова на Інтері» та «Спеціальний випуск Шустер live» ТРК Україна 21:30;
    Субота «П’ять копійок» 5 Канал 19:30;
    Неділя «Майдан» 5 Канал 19:30;

    І це додаток до новин, що розповідають в більшості про те саме і так само без внесення ясності з зосередженням на будь-чому, що поближче у Києві і до владних персон. Переключати телевізійні канали, шукаючи під час реклами чи просто щось цікаве, і не потрапити на політиканські шоу рідкісне везіння. Спробуй не зупинись на такому, коли говорять про твоє і ті, що влада над народом. Це потім виявляється, що серед дискусантів відсутні народні позиції і мета їх вирішення у першу чергу. Старі політикани брешуть як завжди і говорять одне й те ж, тикаючи на конкурентів, які наче їх у тюрми посадили і вони нічого нічого робити не могли. Нові розповідають старі симпатичні казки, не згадуючи про зв’язки зі старими політиками.
    Послати народ ходити «електоратом» хочеться багатьом. Фиркаючи носом до «кислого винограду»- влади у загострений кризовий момент, невтомно працюють і вичікують моменту. Телевізійне обаламучування громадян України набирає обертів і йде повним ходом. Увесь тиждень представники політичної «еліти» доводять, які вони хороші бо опоненти погані. Тільки у священну суботу і телевізійники і політики в більшості відпочивають. Основні засідання влада проводить на телешоу з завзятими невтомними хлопальниками. По підсумкам чого приймаються розрекламовані гарно виглядаючі в організованій телепрограмі рішення. Що мають такий же результат для людей, як і перегляд телевізора по якому йде політичне шоу-дивись та любуйся.

    http://sites.google.com

    Категорія: Новини України | Переглядів: 773 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net