Пятниця, 19.04.2024, 14:34
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 3
    Гостей: 3
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Вересень » 29 » Дзинзирук: Раджу Ломаченку зібрати більше любительських нагород



    Дзинзирук: Раджу Ломаченку зібрати більше любительських нагород
    10:20
    Чим більше він збере медалей на любительському рингу, тим більше він зароблятиме на професіональному. Це його особистий вибір, але я би рекомендував не поспішати.
    Український чемпіон світу WBO у першій середній вазі Сергій Дзинзирук зараз на роздоріжжі. Спортсмен шукає нового промоутера та змінив тренера. Однак ще навіть не думає, чим буде займатися після завершення кар'єри спортсмена, адже має конкретні плани - підкорити Америку. Про це, а також про підводні течії професіонального боксу, жіночий та любительський бокс із нашим співвітчизником спілкувався кореспондент "Чемпіона".

    - Яка ситуація із вашими екс-промоутерами з "Юніверсум бокс промоушн"?
    - Поки до суду не дійшло. Усе листування з ними йде через мого адвоката. Напряму я з ними уже не спілкуюся. Ще два місяці тому я написав клубу листа, що не хочу мати з ним жодних справ, ні представляти їхні інтереси, ні боксувати, і хочу розірватися відносини, адже вони не виконують домовленостей. А це мінімум два бої на рік плюс грошова винагорода за поєдинки - вони не витягують ні по боям, ні по грошам. "Юніверсум" не може домовитися для мене за хороший поєдинок, тому сенсу працювати з ними далі я не бачу.

    - Що, на вашу думку, є "хорошим поєдинком"?
    - Це те, що вони обіцяли мені протягом чотирьох років. Це міг би бути об'єднавчий поєдинок, хоча я розумію, що це маловирогідно, бо є дуже багато нюансів. Це хоча б поєдинок із Кірклендом, який планувався на початку року, з американцем Полом Вільямсом, який був скасований. Мене просто водили за ніс. Коли я почув, що Вільямс веде переговори із Келлі Павліком, я зателефонував у компанію і почув: "Це все брехня, ми вже домовилися, приїжджай - підписуй". Я полетів у Німеччину, три тижні тренувався. А потім знову в інтернеті з'являється повідомлення про те, що Вільямс домовився з Павліком, що вони боксують 3жовтня, і мене там у планах немає. Мені про це казали і друзі з Америки. Я прийшов до німців зі словами: "Що сталося, мене обманули!". Вони відповіли, що їх теж "кинули". Через це я рік просидів без поєдинків.

    - Не боїтеся, що WBO зробить так, як WBA із Русланом Чагаєвим, позбавить вас титулу без бою.
    - Така ситуація була і ми з'ясовували цей момент. WBO пішла на зустріч та дало відстрочку 10 лютого, адже я готовий боксувати, а суперники змінюються не з моєї вини. Саме до цієї дати я маю відстояти звання. До 10 лютого час ще є, я збираюся у жовтня летіти у США, проводити переговори з найбільшими промоутерськими компаніями. Можливо, вдасться провести поєдинок наприкінці грудня - на початку січня.

    - Володимир Кличко, який фактично є промоутером їх із братом компанії К2, заявив, що Дзинзирук як боксер буде цікавий абсолютно всім провідним промоутерам світу. Брати Клички до вас не зверталися?
    - Поки від них жодних пропозицій не було. Я поки веду переговори не особисто із президентами, а з менеджерами, які виступають від мого імені. Наразі зацікавлені "Голден бой промоушнз", "Топ-ренк" та навіть англієць Френк Воррен, який зробив мені виклик, щоб полетіти в Англію для безпосередніх переговорів. Добре, що є попит, адже я чемпіон світу і не проводжу боїв, думаю, що кожен промоутер зацікавлений мати собі такого боксера.

    - Вже були конкретні пропозиції щодо умов та поєдинків?
    - У телефонному режимі ми просто не обговорюємо ці питання, особливо, коли це стосується грошей. Якісь навідні питання були: мінімум два-три бої на рік, мінімум по грошам на рік. Дякувати Богу, вже є досвід в укладанні контрактів. Якщо це буде у США, то укладати контракт будемо тільки разом із адвокатом, щоб все чітко проходило по американським законам. Тому вся конкретика буде при особистій зустрічі: де тренуюся, хто оплачує, як оплачує, хто спаринг-партнери. Усі нюанси будемо обговорювати.

    - НВО пропонувала за бій із Вільямсом 2 мільйони доларів, але вас не влаштувала ваша частина. У попередніх захистах ваша частина була більшою?
    - Так, більшою. Невідомо, хто пропонував. Я боксер промоутерської компанії, вони виступають менеджерами. Боксуючи у Німеччині та відстоюючи титул чемпіона світу я заробляв певну суму грошей. Зараз мені запропонували меншу суму, кажучи, що американці більше не дають. Тоді ще я не знав, що НВО дає два мільйони.
     Який сенс мені, чемпіону світу, летіти в Америку та заробляти вдвічі менше за те, що я заробляю у Німеччині? Давайте, самі організуйте мені бій у Німеччині.

    - Не боїтеся, що Америка вас, європейця, не одразу прийме?
    - Є такі думки. Але я буду наполягати на тому, що ми відштовхуємося від мінімуму - три поєдинку і мінімальна сума. Тобто у контракті буде прописаний мінімальний заробіток на рік - приміром, не менше ніж півмільйони доларів - за один, два чи три поєдинки. У Німеччині я просидів рік і не заробив жодної копійки, самі лише витрати - я плачу за квартиру, страховку, підготовку. Але грошей не заробляю. Якби німці запропонували навіть три-чотири бої, але щоб був заробіток... Але таких пропозицій не було.

    - Володимир Сидоренко заявив, що координує свій відхід із "Юніверсум" з вами, і що у вас один адвокат.
    - Я вирішив йти і Володя також прийняв таке рішення. Справді, ми спілкуємося і тримаємо в курсі справ один одного. Але йому простіше, бо він не чемпіон. В Америку ми летимо разом, переговори будемо проводити разом, а там вже кожен вибере, що вигідніше.

    - Тренер Пола Вільямса Джордж Петерсон заявляв, що їх команда обрала Келлі Павліка, бо Павлік прямолінійніший боксер ніж Дзинзирук, і з Дзинзируком буде дуже важко боксувати і отримати повноцінний титул. Чи розглядаєте ви Вільямса як можливого суперника або ж когось із ваших колишніх супротивників, проти яких ви вже захищали титул?
    - Пол Вільямс справді молодий, перспективний і сильний боксер. Мені незрозуміло, чому він став тимчасовим чемпіоном у моїй категорії. Мені доведеться захищати титул у бою з ним. У виборі Келлі Павліка велику роль зіграв гонорар від НВО, давали, по-моєму, п'ять мільйонів. Павлік справді намагається працювати на фізику, бити, забивати.
     Зараз також для мене цікавий бій-реванш із Даніелем Сантосом, у якого 5 років тому я відібрав титул і який став чемпіоном в іншій версії. Це класний, сильний, технічний боксер, з яким буде цікаво зустрітися.

    - Протягом цих років стежили за його виступами?
    - Намагався дивитися його поєдинки, бачив бій, у якому він став чемпіоном. За ці роки він набрався досвіду, адже кожен вихід на ринг - це шматок досвіду. Я не думаю, що він став набагато сильнішим. Але я також набрався досвіду.

    - Ви тренувалися у Міхаеля Тімма, зараз заявили, що хочете повернутися до Олександра Поліщука. Як зараз підтримуєте форму?
    - З Олександром Івановичем ми тренуємося через день. Я підтримую легку форму, адже невідомо, коли буде поєдинок та хто буде суперником. Немає потреби навантажуватися. Коли буду вести переговори, буду обговорювати, де буде основна підготовка - тут чи в Англії, чи в США.

    - Що вам дав і чому навчив німецький тренер?
    - Багато чому навчив. Він чудова людина і хороший тренер. Він вклав у мене велику лепту, дав німецьку школу боксу, щось своє. Якщо я тренуватимуся у США, то з Тіммом буду підтримувати дружні відносини але жодних робочих моментів.

    -Питання щодо американського тренера, про якого ви заявляли. Його вибір буде залежати від промоутера чи ви вже когось примітили?
    -Ні, нікого не примітив. У мене в планах проходити перший етап підготовки тут в Україні зі своїм тренером, а потім, якщо буде можливість, летіти на спаринги у США, але знову зі своїм тренером. Якщо ні, то будемо домовлятися, щоб там мене готував американський тренер.

    - Стежили за любительським чемпіонатом світу з боксу у Мілані?
    - Чесно кажучи, не було часу стежити за змаганнями, але багато чув, з хлопцями спілкувався.

    - Василь Ломаченко заявив, що вже всього добився у любителях. Ви не один рік у професіональному боксі. Що би ви порекомендували боксерам, які тільки стають профі?
    - Я чув про такі слова Василя, і що промоутери пропонують йому мільйон доларів. Але професіональний бокс - це зовсім інший бокс. Багато боксерів-любителів не змогли проявити себе у професіоналах. Василь - обдарований, класний боксер. Але мені здається - зарано. Нехай би ще одну Олімпіаду відбоксував, за цей час він би витягнув ще один чемпіонат Європи, чемпіонат світу. Чим більше він збере медалей на любительському рингу, тим більше він зароблятиме на  професіональному. Це його особистий вибір, але я би рекомендував не поспішати.

    - З вашого досвіду, до яких промоутерів краще звернутися боксеру, який вирішив стати професіоналом, - українських, німецьких, американських?
    - Меккою професійного боксу лишається Америка. Бо там серйозна фінансова підтримка і саме там треба спершу вести перемовини. Німеччина втрачає позиції - і "Юніверсум", і "Заурланд" не у кращих ситуаціях. Приміром, набирає обертів англійський промоутер Френк Воррен, криза на ньому не відобразилася і він стає сильнішим у Європі. Треба дивитися на контракт і на те, як будуть ставитися - чи будуть "вести", чи використають на пару поєдинків.

    - Сергію, вам 33 роки, спортивна молодість наче і позаду. До скількох років плануєте виходити на ринг?
    - Часто ставлять це запитання. Все залежить від здоров'я, від поєдинків. Думаю, ще рік-два. Два - максимум. Молодість проходить, підпирають енергійніші молоді боксери.

    - Хотілося б встигнути провести об'єднувальний бій?
    - Кожен боксер хоче цього. Кожен прагне мати кілька титулів. Думаю, проведу кілька поєдинків в Америці, зароблю якісь гроші та піду з боксу.

    - А що після, думали чим будете займатися?
    - Ще ні, немає часу. Зараз купа проблем, турбот. Займатися є чим - це і бізнес, і якась невелика політика, це і бокс - спортклуб Сергія Дзинзирука. Займатися є чим.

    - Нещодавно жіночий бокс став олімпійським видом спорту. Як ви ставитися до цього виду спорту?
    - Погано. У нас у залі "Юніверсума" тренуються чемпіонки світу, але, чесно, це -чоловічий вид спорту. Я проти того, щоб бокс "розбавляли" жінками.

    - Доводилося протягом кар'єри виступати в один вечір із жінками?
    - Так, у Німеччині це дуже популярно - вставляти жіночі бої між чоловічими.

    - І як реагує публіка?
    - Публіка бачить щось нове і їм це подобається. Залежить, хто боксує.
     В Америці, Японії, Росії великої популярності набули бої змішаного стилю - ММА. За деякими даними, за сумою доходів від середнього, нечемпіонського турніру, вже перегнали професіональний бокс. Не боїтеся конкуренції?
    Мені приємно, що вони розкручуються. Сам стежив за нашим Федором Ємельяненком (абсолютний чемпіон світу у важкій вазі, уродженець України - ред.). Я лише вітаю, адже це не суперництво, бо бокс - це бокс. Коли бокс хороший, однаково люди будуть приходити.

    Андрій Клименко,
    http://www.champion.com.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 739 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net