Субота, 20.04.2024, 01:03
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Жовтень » 16 » Депутат Бистряков провів сходку жителів Ведмедівки



    Депутат Бистряков провів сходку жителів Ведмедівки
    14:36
    У неділю жителі мікрорайону Ведмедівка, що на околиці Кобеляк, зібралися на сходку, щоб обговорити свої проблеми. Організаторами зібрання стали місцевий житель
    Олександр Янча та депутат міськради Олександр Бистряков.

    Ініціатори сходки та жителі Ведмедівки проявили нетипову для сьогоднішньої України пунктуальність. Стрілка годинника ще не показувала 15‑ту годину, а біля двору місцевого мешканця Володимира Сабадиря вже почали збиратись люди. Депутат, не беручи прикладу з вищого керівництва країни з’явився на сходку без запізнення. Ще з 10 хвилин почекали тих, хто запізнюється. Чоловіки курили, жінки лузгали насіння соняшнику та обговорювали місцеві новини. «Оце хоч один на одного подивимось та дізнаємось, що у місті робиться», — говорили люди. Коли кількість присутніх досягла тридцяти чоловік, слова попросив Олександр Бистряков. Він розпочав розмову із невеличкого депутатського звіту. Олександр Вікторович розповів про те, що йому вдалося зробити для даного мікрорайону. Однією із головних проблем ведмедівців вже багато років є жалюгідний стан мосту через річку Кобелячок. Він вже давно потребує капітального ремонту, а ще краще — повної заміни. У свій час міські депутати навіть рішення приймали про виділення грошей на відновлення мосту. Планували витратити на це кілька сотень тисяч гривень. Але грошей в бюджеті так і не знайшли. Вони, кошти, мали надійти від власників газової автозаправної станції, збудувати, яку планували на іншій околиці Кобеляк. Але чи то фінансова криза завадила, чи інші причини, але цей інвестиційний проект був «замороженим». І, звичайно ж, очікуваний мільйон гривень до міського бюджету так і не надійшов. У результаті ремонт ведмедівського мосту став турботою міського депутата Бистрякова. Про це він і говорив на сходці. «Правда, правда, — погоджувались люди. — Бачили цього дядька. Раза три він з робочими міст підрихтовував». Олександр Вікторович пообіцяв і надалі в міру своїх сил та можливостей опікуватись спорудою.
    Говорили на сходці і про проблему утилізації побутових відходів. Депутат запропонував людям визначитись, в якому місці розташувати контейнери для сміття, закуплені міською владою. Ведмедівчани почали нарікати, що сміття до них везуть і «городські», тобто жителі центральних мікрорайонів міста. І висловили побоювання, що в разі, коли контейнери розмістять на майданчику біля мосту, то хулігани, котрих і тут вистачає, повкидають їх у річку. У результаті на сходці так і не визначились по цьому питанню.
    А далі розмова підійшла до найголовнішої і найболючішої для жителів Ведмедівки теми — до водопостачання. До сьогодні мешканці кобеляцької околиці користуються водою з колодязів та пробурених кустарним методом свердловин. Звичайно ж, її якість не витримує ніякої критики. Люди знають, що вода із колодязів має підвищений вміст нітратів. Буріння свердловин теж не знімає питання якості. Нітратів у тій воді може й менше, але сторонній запах присутній. Тому ведмедівці давно мріють про централізоване водопостачання. Зайнятись вирішенням цього питання і запропонував місцевому люду депутат Бистряков. Він нагадав всім присутнім про принцип «50 на 50», який часто застосовується міською владою при втіленні в життя інвестиційних проектів. Тобто половину коштів збирає громада, половину — додає міськрада.
    Вислухавши пропозицію депутата, присутні на сходці кобелячани одноголосно її підтримали. Єдиний сумнів — чи «потягнуть» люди вартість будівництва. Олександр Бистряков пообіцяв на наступній сходці озвучити потрібну суму. І запросити на майбутнє зібрання міського голову Олександра Ісипа, директора «Водоканалу» Юрія Тагадюка та інших зацікавлених осіб.
    Також депутат висловив готовність сприяти подальшому освітленню Ведмедівки та ремонту дороги до цього мікрорайону. Особливо наполягали люди на реставрації дорожнього покриття, яке вже кілька років не проводилось.


    Ігор Філоненко
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 966 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net