Пятниця, 19.04.2024, 22:03
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Грудень » 14 » Меладзе написав для Фабрики зірок-3 пісню про СНІД



    Меладзе написав для Фабрики зірок-3 пісню про СНІД
    16:31
    Український продюсер Костянтин Меладзе написав пісню, присвячену боротьбі зі СНІДом, для найбільш рейтингового українського телешоу сезону - Фабрики зірок 3.
    6 грудня 2009 пісня прозвучала в прямому ефірі Нового каналу під час гала-концерту Фабрики зірок 3. Її заспівали учасники фабрики і їхній гість - ВІЛ-позитивний юнак, який на запрошення Фонду Олени Франчук АНТИСНІД тиждень прожив у Зоряному будинку разом з фабрикантами.
    Вперше в історії України на телешоу такого рівня разом з учасниками Фабрики зірок 3 в прямому ефірі виступила ВІЛ-позитивна людина. Вперше за створення пісні, присвяченої темі СНІДу, взявся автор топ-рівня - Костянтин Меладзе.
    Вперше презентація соціального відео ролика відбулася не в колі журналістів і професійних борців зі СНІДом, а в багатомільйонній телевізійної аудиторії, - зазначають у Фонді Олени Франчук АНТИСНІД.
    "Ти молодий, здоровий і успішний - і це означає, що ти не можеш інфікуватися ВІЛ?! Неправда! СНІД ближче, ніж ти думаєш", "Твій соціальний статус не гарантує тобі захист від СНІДу. Ти в небезпеці!" - Про це 1 грудня, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом учасники Фабрики зірок 3 говорили зі своїм ВІЛ-позитивна гостем Федором.
    Цього ж дня в прямому ефірі відбулася прем'єра нового соціального відео ролика Фонду Олени Франчук АНТИСНІД Ланцюжок.
    Цей вишуканий відео-ролик і спілкування фабрикантів з особливим гостем надихнуло їх і музичного продюсера Фабрики зірок 3 Костянтина Меладзе на створення і виконання пісні. Фабриканти вирішили на найближчому гала-концерті 6 грудня разом з Федором заспівати цю пісню. Цілий тиждень Федір провів у Зоряному будинку разом з його мешканцями. Вони разом спілкувалися, репетирували і готувалися до свого зоряного часу.
    Фонд Олени Франчук АНТИСНІД з 7 грудня запустив Ланцюжок на телеканалах Новий, ICTV, СТБ, М1 і QTV.
    "Я впевнена, що нова пісня Костянтина Меладзе, присвячена боротьбі зі СНІДом і написана спеціально для Фабрики зірок 3, стане хітом і врятує тисячі життів. Велике дякую Костянтину Меладзе, Новому каналу, всім фабрикантам і, звичайно ж, Федору!" - Сказала Олена Франчук.
    "Я з радістю погодився приїхати в Зоряний будинок, - каже Федір. - Я розповів хлопцям про себе, про те, як живуть такі люди, як я. Ми швидко зблизилися, і я почуваюсь тут як вдома, - ми говоримо з фабрикантами про все на світі. Я розповідаю їм про те, чому так важливо захищати себе від СНІДу, про те, до чого призводить наркоманія. Хочеться, щоб після нашого виступу і самі діти, і глядачі проекту на багато чого поглянули іншими очима ".
    Федір - людина, не чужа музиці. Він сам пише пісні й охоче виконує композиції, які складають для нього друзі. Його виступ став справжньою подією і для нього, і для мільйонів молодих телеглядачів, які дивилися шоу.
    "Вони дізналися про небезпеку ВІЛ / СНІДу не від вчителя або лікаря в білому халаті, а від свого однолітка, слова якого викликають довіру. Вони побачили, що з ВІЛ-позитивною людиною можна спілкуватися і дружити, що це абсолютно безпечно. Один такий виступ може зробити для толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей більше, ніж сотні лекцій і листівок ", - зазначили у фонді Олени Франчук АНТИСНІД.
    Молоді люди були і залишаються групою населення, найбільш вразливою до ВІЛ / СНІДу. У 2009 році в Україні щодня реєструється 54 нових випадки ВІЛ. Кожен п'ятий випадок припадає на молодь у віці від 15 до 24 років. Це найбільш сексуально активна частина населення, яка до того ж - у силу вікових особливостей - схильна до експериментування, часто ризикованого і екстремального. Якщо на початку епідемії СНІДу основним шляхом передачі ВІЛ був парентеральний (через кров - переважно через вживання ін'єкційних наркотиків), то сьогодні практично кожна друга людина інфікується ВІЛ при статевих контактах.

    Епідемія ВІЛ / СНІДу в Україні
    Україна як і раніше залишається країною з найвищими темпами поширення ВІЛ / СНІДу в Європі. За оцінкою UNAIDS і WHO рівень поширеності ВІЛ серед дорослого населення у віці від 15 до 59 років склав 1.6% (430 тисяч осіб). Кожен п'ятий що живе з ВІЛ - це молодий юнак або дівчина у віці від 15 до 24 років. За даними UNAIDS в 2007 році в Україні проживала третина всіх ВІЛ-позитивних людей, що живуть у Східній Європі та Центральній Азії.
    За офіційними даними Українського центру СНІДу з початку епідемії ВІЛ / СНІДу в Україні в 1987 році діагноз ВІЛ встановлений 157 675 українцям. Від СНІДу померло 16 946 дорослих і 261 дитина. У 2009 році щодня в Україні від СНІДу помирає 7 осіб.
    За десять місяців 2009 року було зареєстровано 16 396 нових випадків ВІЛ-інфекції - це на 5% більше, ніж за аналогічний період 2008 року. У 2008 році було зареєстровано на 7% більше випадків ВІЛ-інфекції, ніж у 2007 році (18 964). З 2005 року приріст нових випадків щорічно зменшується: 2007 у порівнянні з 2006 - плюс 10%, у 2006 в порівнянні з 2005 - плюс 15,4%, у 2005 в порівнянні з 2004 - плюс 15,6%.
    Більшість нових випадків ВІЛ зареєстровано у віковій категорії від 25 до 49 років (73,6%), на вікову категорію від 15 до 24 років припадає 22,2% (дані 2007 року).

    http://cursor.if.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 2707 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net