Всього: 3485 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 0 Із них: Новачків: 1110 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 752
Італійські вчені встановили, що не тільки куріння і надлишок ультрафіолетового опромінення, але й любов до солодощів підвищує ризик онкологічних захворювань. Жінки, які споживають багато булочок, тістечок, шоколаду, меду, ризикують захворіти на рак молочної залози. Вчені вважають, що "канцерогенність" солодкого, ймовірно, пов'язана з тим, що вуглеводна їжа змушує організм посилено виробляти гормон інсулін, а, може, й інші гормони, здатні спровокувати рак грудей. Новина, звичайно, що лякає, адже яка ж жінка не любить, наприклад, шоколаду? Але, з іншого боку, те, що надмірне поїдання солодощів шкідливо для здоров'я - і так давно відомо.