Пятниця, 26.04.2024, 01:19
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Грудень » 29 » Названо найрозкішніших зірок десятиліття



    Названо найрозкішніших зірок десятиліття
    15:49
    У список найрозкішніших зірок десятиліття увійшли: Ештон Катчер, Мілла Йовович, Наталі Портман, Скарлетт Йоханссон та інші.
    Впливовий журнал Interview Magazine підвів підсумки і опублікував рейтинг найрозкішніших людей десятиліття.

    Створюючи даний список, журналісти грунтувалися не тільки на успішній кар'єрі знаменитостей, але і на їхньому стилі, способі життя та публічний імідж. У результаті Interview Magazine обрав найрозкішніших зірок десятиліття, які протягом останніх 10 років тішили публіку своєю бездоганною красою душі і тіла.

    Ешлі Грін
    Молода актриса увірвалася у світ кіно з роллю в популярній романтичної сазі "Сутінки". Сексапільна вампірша привернула увагу режисерів і продюсерів, отримавши ролі відразу в п'яти фільмах, прем'єри яких відбудуться наступного року. І, схоже, майбутнє Ешлі в кіно не менш привабливе, ніж творче майбутнє її колеги Крістен Стюартс.

    Колін Фаррелл
    За останні 10 років Колін встиг знятися в ряді успішних картин, заробити репутацію голлівудського серцеїда і закрутити роман з Брітні Спірс. Незважаючи на алкогольну та нікотинову залежність, актор залишається одним з найбільш успішних і привабливих зірок у Голлівуді, здатним зачарувати своєю усмішкою не лише глядачів в кінозалі, а й світських див на зоряних тусовках.

    Наталі Портман
    Наталі назавжди запам'яталася нам у ролі 12-річної Лоліти з "Леона кілера". І з роками вона продовжувала розквітати, дорослішати і підкорювати світ своєю красою. У цьому десятилітті 28-річна акторка стала володаркою "Золотого Глобуса" і одержала докторську ступінь з психології в Гарварді. Більш того, Наталі присвятила себе соціально-політичній роботі, не забуваючи і про свою кіно кар'єру.

    Чейз Кроуфорд

    У реальному житті Чейз багато в чому схожий на свого героя з серіалу "Сплетница" - молодий симпатичний хлопець з Нью-Йорка. За кілька років молодий красень став одним із найвисокооплачуваніших акторів у Голлівуді, що завоював армію прихильниць у всьому світі.

    Аліша Кіс
    З'явившись з нізвідки в 2001 році, американська співачка, актриса, композитор, поет і піаністка вразила світ своїм дебютним альбомом "Songs In A Minor", який приніс їй більшу популярність і розійшовся у перший тиждень з дня релізу тиражем 235 тисяч копій. З того часу зірка продовжувала складати чудові хіти, зніматися в кіно і радувати шанувальників витриманими, але сексапільними фотосесіями. А цього року Аліша підірвала музичні чарти хітом "Empire State of Mind", записаним разом з репером Джей-Зі, тим самим довівши, що навіть без скандалів і пліток можна залишатися успішною артисткою.

    Ештон Катчер
    Грандіозний успіх прийшов до молодого талановитогохлопцеві після ролі в картині "Ефект метелика". Тоді починаючий актор не міг і подумати про те, що його життя може так круто змінитися всього за 10 років - він стане обличчям кращих модних брендів світу, одружиться із легендарою Демі Мур і стане одним з найуспішніших акторів у кіно.

    Скарлетт Йоханссон
    Червоні пухкі губи, білосніжна шкіра, біляві локони і томний голос допомогли актрисі стати однією з найкрасивіших жінок планети. Її шарм, витонченість і спокусливість зводять з розуму мільйони чоловіків у всьому світі. Скарлетт не тільки стала однією з найкрасивіших жінок цього десятиліття, отримавши контракти з такими світовими брендами, як Дольче і Габбана та Манго, а й домоглася величезного успіху в світі кіно.

    Сієнна Міллер
    Незважаючи на те, що особисте життя відомої англійської актриси і фотомоделі Сієнна Міллер набагато цікавіше за її кар'єру, вона все ще є однією з найбільш перспективних акторок у Голлівуді. Сексуальний британський акцент доповнює її недбалий стиль і лише на червоній килимовій доріжці вона перетворюється на справжню леді. Однак навіть у дощовий день, прогулюючись по вулиці в рваних джинсах, Сієнна залишається розкішною і сексуальною.

    Кейт Мосс
    Вона - остання справжня супермодель у світі моди. У цьому десятилітті вона зустрічалася з Джонні Деппом і Пітом Доерті, лікувалася в реабілітаційному центрі, "сиділа" на кокаїні, стала мамою і залишилася кращою британською моделлю нашого часу. Також Кейт не забувала про бізнес і стала успішним дизайнером модного одягу.

    Роберт Паттінсон
    За рекордно короткий час молодий актор став ідолом мільйонів юних дівчат. Пристрасний вампір із саги "Сутінки" завоював увагу критиків і глядачів таємничим чином, ставши одним з найпопулярніших акторів сучасного світу кіно. За словами самого Роберта, успіх приходить тільки до поганих хлопців - як у кар'єрі, так і у відносинах з дівчатами.

    Раян Філліпп
    Зігравши роль спокусника-романтика у драмі «Жорстокі ігри», Райан не тільки знайшов своє місце у світі кіно, а й майбутню дружину. Однак, народивши йому двох дітей, його дружина Різ Уізерспун поспішила розлучитися з ним, став успішною актрисою завдяки ролі в комедії «Блондинка в законі». Але Райан ніколи не впадав у розпач і не вплутувався в публічні розбирання з колишньою дружиною - він не тримає зла на екс-дружину, як і раніше залишається дбайливим татом і красенем-чоловіком.

    Єва Мендес

    Загадкова кінозірка любить і вміє оголюватися - вона робить це так відкрито, як ніби на її голе тіло буде дивитися не весь світ, а тільки найближча людина. І це робить її ще більш сексуальною і бажаною. Як не дивно, відверті фотосесії не псують їй імідж, але і допомагають "триматися на плаву" - Єва залишається прекрасною актрисою, чудовою моделлю і найкрасивішою жінкою планети.

    Джессіка Альба
    Цього року обличчя популярної актриси визнали ідеальним відповідно до загальноприйнятих стандартів краси. За останні 10 років Джессіка встигла знайти своє місце в Голлівуді, отримати масу пропозицій від кінорежисерів, вийти заміж і народити дитину. Незважаючи на сімейне життя, зірка залишається неймовірно сексуальною, затребуваною.

    Мілла Йовович
    Вона почала свою блискучу кар'єру в 11 років і з тих пір не покидала світ моди і кіно. Мілла є однією з найбільш високооплачуваніших моделей світу, успішною актрисою, співачкою і дизайнером власної лінії одягу. У цьому десятилітті зірка була проголошена найкрасивішою жінкою планети, дістала статус найцікавішої актриси, а також вийшла заміж і стала мамою.

    Діта фон Тіз
    Хто б міг подумати, що стриптизерка і зірка фільмів для дорослих за кілька років перетвориться на королеву бурлеску та ікону стилю. Її феєричні еротичні шоу відвідують найбагатші люди планети, а її фігурі позаздрить будь-яка жінка. Гламурний витриманий стиль білошкірої красуні став трендом останніх кількох сезонів - Діта диктує моду, рекламує кращі світові бренди нижньої білизни і продовжує радувати публіку своїм розкішним тілом.

    http://tsn.ua
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 712 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net