Субота, 27.04.2024, 02:42
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5563
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Січень » 14 » У БЮТ кажуть, що ПР мститься тим, хто перейшов до Тимошенко



    У БЮТ кажуть, що ПР мститься тим, хто перейшов до Тимошенко
    16:16
    У Луганській області представники Партії регіонів «погрожують в`язницею й фізичною розправою» своїм колишнім соратникам, які заявили про підтримку прем`єр-міністра Юлії ТИМОШЕНКО.
    Як повідомили УНІАН у Луганському обласному штабі БЮТ, «тих, хто вийшов зі складу ПР, змінивши політичні пріоритети на користь Юлії ТИМОШЕНКО, піддають потужному адміністративному пресингу. Зокрема, під опалу регіоналів потрапили генеральний директор ДП "Ровенькиантрацит" Юрій ЗЮКОВ, голова теркому ППВП Микола ПОЛУХІН та інші ровенчани, які відкрито заявили про свою підтримку діючому прем`єр-міністру на президентських виборах».
    "Партія регіонів у паніці. На мене й моїх земляків, депутатів міської ради, які практично в повному складі вийшли з цієї партії, чиниться серйозний тиск, - сказав Ю.ЗЮКОВ під час телемосту, який пройшов 13 січня в рамках проекту телеканалу "Ірта", - "Твій вибір". - Дійшло до того, що переслідують не лише мене, але й мою сім`ю. А тим ровенчанам, хто сказав, що проголосує за Ю.ТИМОШЕНКО, погрожують посадити у в`язницю".
    Ю.ЗЮКОВ висловив переконання в тому, що якщо до влади знову прийдуть регіонали, то шахти перестануть бути державною власністю. Сильні шахти продадуть, а слабкі залишать напризволяще. Гендиректор ДП "Ровенькиантрацит" нагадав, що 100 тисяч шахтарів і близько 300 тисяч членів їхніх сімей опинилися за межею бідності в період масового закриття шахт у 1998-2000 рр. У той період в керівництві області були сьогоднішні ватажки ПР.
    "Адже це не Ю.ТИМОШЕНКО закрила 48 шахт на Луганщині, не Ю.ТИМОШЕНКО позбавила людей роботи, не Ю.ТИМОШЕНКО перетворила процвітаючі шахтарські міста й селища на руїни. Що таке селище, якщо в ньому немає шахти? Це означає, що в ньому немає ні лікарні, ні електрики, ні телефонних ліній, та й нічого немає. Тому, незважаючи на тиск Партії регіонів, ми сьогодні з тим лідером, із яким нашим шахтарям буде де жити й де працювати", - заявив генеральний директор ДП "Ровенькиантрацит".
    Про тиск представників Партії регіонів на людей заявив і лідер ровеньківської профспілки вугільників М.ПОЛУХІН: "Ті "красномовці", які називали себе захисниками шахтарів, у 2006 році завели на ДП "Ровенькиантрацит" донецьких ділків. Це ледь не закінчилося повним крахом до того сильного, процвітаючого підприємства. Тільки Ю.ТИМОШЕНКО допомогла позбавитися нам від них і почала процес модернізації наших шахт. А сьогодні представники Партії регіонів роз`їжджають по області й тиснуть на людей, щоб ті голосували за Віктора ЯНУКОВИЧА".
    За інформацією Луганського обласного штабу БЮТ, 13 січня на телеканалі "Ірта" пройшов телеміст за участю 6 міст Луганщини: Сєверодонецька, Ровеньків, Свердловська, Старобільська, Красного Луча й обласного центру. Декілька десятків тисяч людей зібралися на вулицях і площах своїх міст, щоб висловити свою позицію: "Тимошенко з нами, значить, ми з Тимошенко".

    http://unian.net
    Категорія: Новини України | Переглядів: 5731 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 2
    09.02.2011
    2. Тоже Валерий [Матеріал]
    А дважды зеки лучше?!!!
    Лидер ПР не знает и не может знать других методов воздействия на людей, кроме силовых. Какой лидер, - такая и партия.
    Может, Тимошенко и не лучше, но каким надо быть недалеким, чтобы сегодня, после всех "художеств" голубых рвать за них жилы. Были кандидаты в 2010-м и получше, но раз уж этот народ превращают в быдло, то и президентом надо было поставить быдло.
    И кстати, где ж эти боевики? Кто их видел? А голубых боевиков видно круглосуточно. Они не из Грузии, - наши, доморощенные. И не "будут стрелять", а уже стреляют в Кушнаревых и им подобных. Украина для людей, только кто ж из региональской верхушки народ-то за людей считает? Мы для них дешевая раб.сила, рабочий скот и, при необходимости, пушечное мясо. А людей в Украине чуть меньше сотни...

    16.01.2010
    1. валерий [Матеріал]
    что же это за такая партия -убийцы педофилы казнокрады аферисты-и люди еще хотят привести к власти эту *белую секту* к власти?да думайте головой-хоть иногда!особенно сейчас-когда действительно решается наша судьба!юлька уже вызвала из грузии боевиков саакашвили-и они в любом случае будут стрелять в наших отцов братьев и сыновей.милиция тоже против народа!!!!!


    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net