Четвер, 25.04.2024, 21:43
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 3
    Гостей: 3
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Січень » 27 » Найкраща студентка Чернівців не вірить, що перемогла



    Найкраща студентка Чернівців не вірить, що перемогла
    12:12
    Цього понеділка із вимушеним запізненням відбувся міський конкурс «Студент року 2009».
    25 січня у день Святої Тетяни, яка здавна вважалася покровителькою усього студентства, у Чернівцях врешті провели довгоочікуваний конкурс «Студент року», щоправда, - постфактум.
    Вчасно провести фінальну битву поміж кращими слухачами чернівецьких вишів наприкінці 2009-го завадив грип. Цього ж разу конкурс витримав і президентські перегони і лютий мороз. Попри мінус 25 за вікном, на сцені палацу «Академічний» було гаряче. За почесне звання кращого студента Чернівців боролися 15 учасників, серед яких 13 дівчат і лише двоє хлопців – усі вони вже перемогли у своєму вузі, а цього понеділка відстоювали честь рідного навчального закладу на міських змаганнях.
    Перший тур конкурсу - «Представлення» розкривав знання розмовного жанру. Конкурсанти з’явилися на сцені у національних костюмах і по черзі протягом однієї хвилини представляли себе глядачам та суддям. Аби зацікавити поважну суддівську колегію, варто було вигадати щось оригінальне, адже те, що ти вмієш «співати, танцювати і писати вірші» на студентському конкурсі вже давно нікого не дивує. Тож у свої привітальні промови, що мали вигляд сяких-таких віршиків (у когось вони були більш професійними, а у інших зовсім аматорськими), учасники конкурсу помістили найважливіші відомості про себе, у тому числі спортивні та наукові досягнення. Тож після знайомства з учасниками найбільше зацікавила присутніх здорова конкуренція між кандидатом у майстри спорту з вільної боротьби Аллою Апостолюк та кандидатом у майстри спорту із дзюдо Оленою Тарасенко, які таки зійшлися у жартівливому двобої наприкінці концертної програми. Проте у конкурсі талантів дівчата продемонстрували лише романтичний бік свого характеру. Загалом другий і найважливіший конкурс виявився досить нудним, адже більше половини учасників обрали для презентації свого таланту банальний жанр - естрадну пісню. Проте деякі номери все-таки вразили глядачів. До прикладу, студентка ЧНУ Олена Крохмаль, яка вирізнялась найбільшою харизмою та впевненим відчуттям сцени і глядача, презентувала невелику театральну мініатюру про життя однієї акторки – дуже знаменитої у юності та нікому не потрібної на схилі літ. Оригінальними виявились і хлопці: студент коледжу економіки та дизайну Іван Добруцький виступив із театралізованою гуморескою про життя сучасного студента, а представник індустріального коледжу Володимир Глеба розчулив публіку піснею про кохання, у якій далеко не кожна нота потрапляла у правильну тональність, проте зачаровував романтичний образ - хлопець повільно вийшов із залу з букетом квітів, які непомітно розгубив по дорозі на сцену, і присвятив пісню усім, хто закохувався.
    Вирішальним і найбільш захопливим став останній конкурс, що називався - «Я - кандидат у Президенти». Тут учасникам довелося попрацювати гуртом. Вони розіграли декілька іронічних сценок, де зобразили усі злободенні теми: починаючи від «свинячого грипу», який з’явився на сцені власною персоною, до передвиборчої агітації, корупції в університетах, матеріальної та духовної нерівності між студентами.
    Підбиваючи підсумки конкурсу, голова журі – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Інна Онацька - запевнила, що оцінювання було об’єктивним і справедливим. Кращою студенткою року журі оголосило першокурсницю Чернівецького торговельно-економічного університету Ірину Сеник.
    Дві хвилини з переможницею
    Ірина Сеник, Чернівецький торговельно-економічний інститут, студентка І курсу.
    - Якою була перша емоція після оголошення результатів?
    - Це неймовірна радість. Руки і ноги звичайно трусилися, але я була щасливою. Напевне, ще і досі не прийшло повне розуміння того, що сталося.

    - Твоє найбільше захоплення у житті?
    - Напевне, це навчання. Поки що найбільше часу забирає саме наука. Я вчуся одразу на двох спеціальностях. Окрім основної, вступила заочно на факультет іноземних мов до ЧНУ. Також для мене дуже важливі друзі та родина.

    - Улюблена музика та фільми?
    - Слухаю те, що приємно для моєї душі, проте конкретних захоплень не маю. Дуже подобаються романтичні і глибокі фільми, мій улюблений - «Поспішай любити».

    - Особливі риси твого характеру?
    - Завжди ставлю перед собою якусь мету і намагаюся досягти успіху. Навіть коли не усе вдається, завжди роблю для здійснення мрії усе можливе.

    - Про що ти мрієш?
    - Відкрити власний автосалон та навчитися грати на гітарі.

    - Що допомогло тобі перемогти?
    - Віра, надія, а також велика підтримка.

    - Що будеш найчастіше згадувати про цей конкурс?
    - Наші знайомства, репетиції. Те, як ми усі потоваришували. А також ніколи не забуду останній конкурс - «Ти - кандидат у Президенти», адже під час нього на сцені і за кулісами творилося щось неймовірне. Цей конкурс виявився найбільш захоплюючим та емоційним.


    http://vidido.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 1127 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net