Пятниця, 26.04.2024, 07:01
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 2
    Гостей: 2
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Березень » 11 » Садовий знову відбріхується про євростадіон у Львові: у нього за невістку «Азовінтекс»



    Садовий знову відбріхується про євростадіон у Львові: у нього за невістку «Азовінтекс»
    14:05
    На стадіоні до «Євро-2012» у Львові знову виникли проблеми з будівництвом. Як повідомив сьогодні, 11 березня, під час сесії Львівської міської ради міський голова Андрій Садовий, інспектори побачили відхилення у будівництві стадіону від проектної документації. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.
    Як пояснив під час брифінгу директор департаменту «Євро-2012» ЛМР Олег Засадний, будівельні роботи припинені не по всьому стадіону, а по окремих деталях, зокрема, зупинено зведення ригеля на одній з трибун. А загалом роботи на західній і південній трибунах ведуться.
    Засадний не вважає цю зупинку критичною, а говорить, що це лише критичні моменти. Упродовж 24 годин експерти мають розібратися з цією проблемою і вже завтра відновити роботи.
    У ЛМР пояснюють, що «Азовінтекс» знову проводить роботи з відхиленням від проектної документації, розроблений компанією «Арена. Ком» і погодженою експертами УЄФА, а це, відповідно, затягує та здорожує весь процес будівництва.
    Окрім того, Засадний повідомив, що уже в квітні до Львова планує приїхати Мішель Платіні.

    Довідка
    Учора, 10 березня, рішенням Романа Черкаса, який виконує обов’язки директора Львівського комунального підприємства «Дирекція з будівництва стадіону у м. Львові» будівництво стадіону знову припинено. Про це ЗІК повідомила прес-служба ТОВ ПБП «Азовінтекс».
    «З цього приводу проектно-будівельне підприємство «Азовінтекс» вимушено заявити, що такі неконструктивні дії з боку керівництва замовника будівництва та керівництва міста Львова не тільки блокують ведення робіт, а й ставлять під загрозу подальшу участь міста у проведенні чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012», що є неприпустимим», – сказано у повідомленні.
    «З першого дня своєї роботи компанія «Азовінтекс» повністю розуміла всі труднощі та робила усе можливе для успішної реалізації важливого національного проекту: в короткий термін перебазувала сучасну будівельну техніку, відкрила у місті філію, у тому числі і для залучення місцевих працівників, відволікла в період кризи значні технічні ресурси та кошти для виконання будівництва. Усе це не в останню чергу дало можливість Львову отримати позитивне рішення щодо участі у «Євро-2012», – йдеться далі у повідомленні. «При цьому, як відомо, всі проблеми, які з першого дня мають будівельники на львівському стадіоні, пов’язані з неякісним «проектом», придбаним замовником у австрійської компанії «Альпіне Бау ГмбХ». Але замовник замість вирішення першочергової проблеми, а саме – усунення недоліків у так званому проекті будівництва стадіону шляхом його перезатвердження, знову й знову витрачає свої сили на «боротьбу» з Генпідрядником. Усі ці дії є для нас вкрай незрозумілими… Кому вигідно зірвати участь Львова у «Євро-2012»?», – кажуть у «Азовінтексі».
    У повідомленні також зазначається, що «всі, хто слідкують за підготовкою міста Львова до «Євро-2012», пам’ятають останні події, коли на нараді робочої групи, яка відбулася у місті 26 лютого під головуванням віце-прем’єр-міністра України пана Васюника І. В. було підтверджено правильність позиції компанії «Азовінтекс» по виконанню будівельних робіт, затверджені заходи щодо перезатвердження проекту будівництва стадіону та відновлено ведення робіт по всьому периметру стадіону».
    «Ми щиро сподівалися, що всі перепони та проблеми знято, і компанія може розпочати повноцінно працювати для своєчасного виконання основних робіт зі спорудження каркасу стадіону – не пізніше вересня цього року, та введення стадіону в експлуатацію у передбачені Урядом країни та УЄФА терміни. Саме для активізації робіт компанія додатково залучила матеріально-технічні ресурси – обладнання та оснастку і збільшила кількість працюючих на майданчику до 350 осіб. Але з боку замовника будівництво стадіону несподівано було знову припинено… Всі ці неконструктивні дії призводять не тільки до значних збитків компанії, а й до підриву іміджу країни! Підсумовуючи наведене, компанія «Азовінтекс» вимушена востаннє звернутися до всіх зацікавлених осіб, у тому числі до влади міста Львова, для надання об’єктивної оцінки останнім подіям з боку замовника та термінового розблокування будівництва стадіону. Відповідальність за всі ці негативні дії та їх наслідки повністю лежить на замовнику», – наголошується у повідомленні.


    http://news.lvivport.com
    Категорія: Новини України | Переглядів: 460 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net