Четвер, 18.04.2024, 13:31
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5555
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Липень » 7 » Міні-блог Блохіна у "Команді": такого Бундестіму я ще не бачив



    Міні-блог Блохіна у "Команді": такого Бундестіму я ще не бачив
    12:24
    Екс-нападаючий київського "Динамо" і збірної СРСР Олег Блохін  на сторінках видання «КОМАНДА» поділився своїми враженнями від матчів 1 / 4 фіналу чемпіонату світу, і розповів про свої фаворитах в півфінальних поєдинках мундіалю.
    - Для мене не стало великою несподіванкою, що слідом за нудними матчами групового турніру прийшли захоплюючі поєдинки плей-офф, де якість гри стала незрівнянно вище. Мабуть, це пов'язано із загальною стратегією, яку тренери вибрали на чемпіонат. У перших двох турах групи можна було побачити прагматичний підхід, команди тримали в думці третій матч. А в плей-офф кожен поєдинок - як останній. Тут надто обережно грати вже не можна. Бразилія спробувала, але Голландія швидко поставила її на місце...
    З чотирьох учасників 1/2 фіналу помітно виділяється Уругвай. Честь і хвала цій збірній за те, що вона вже увійшла до четвірки кращих команд світу, але при цьому турнірну сітку південноамериканців не можна порівнювати з тією дорогою, яку вже довелося пройти Німеччині. Тому, при всій моїй повазі до уругвайців, фаворитами цієї пари є голландці. Хоча передбачати що-небудь на цьому мундіалі - заняття невдячне. Хто, скажіть, чекав, що так дружно проваляться французи, італійці та англійці?
    У протистоянні Бразилії та Голландії я ставив на підопічних Карлоса Дунги, але вони з незрозумілих причин провалили другий тайм. Не знаю, у підготовці чи справа, але мені здалося, що пентакампеони вирішили зіграти на контратаках, а це явно не їхня зброя. До того ж голландці отримали м'яч і зіграли в свій футбол. Забивши при цьому не зовсім логічні голи...
    У матчі Німеччина - Іспанія буду вболівати за чемпіонів Європи. Я на них ставив перед початком першості і думку міняти не збираюся, незважаючи на те, що німці зараз хороші. Аргентину вони просто рознесли!
    Мені здається, що Дієго Марадона програв тактично, він не зумів перебудуватися. Швидкий гол вніс корективи в плани аргентинців, але попереду було достатньо часу, щоб змінити малюнок гри. Тут позначилося все в комплексі, і сьогодні вже ніхто не стане підтримувати рішення Марадони з кадрових питань.
    Дзанетті і Камбіассо, на мій погляд, не дали б німцям такої свободи. Не можу зрозуміти і того, чому майже весь турнір просидів на лавці Міліто. Так, там є нападники, які, можливо, не гірше, а може, й краще. Але форвард «Інтера» в останніх поєдинках зловив птаху удачі за хвоста! У нього виходило практично все, а найголовніше - Міліто забивав у вирішальних матчах. Таких, як, наприклад, з Німеччиною він був би доречним.
    А німці, звичайно, в порядку. Такого Бундестіму - різноманітного з тактичної точки зору, що вміє контролювати м'яч - я ще не бачив. Тут позначилося, що вчасно підійшли молоді хлопці, більшість з яких не грали ролі першої скрипки у своїх клубах протягом усього сезону (деякі взагалі не виступали за клуби!). Це не Уейн Руні і Кріштіану Роналду, які були вичавлені як лимон. Португалець взагалі приїхав в Афріку собою помилуватися. У всякому разі, мені так здалося ... А Мессі? Хіба це той Мессі, якого ми бачили в «Барселоні»? Намагався - так, але виходило у нього відсотків 50 з того, що він творить у «Барсі».
    До речі, німцям, можливо, допомогла відсутність Міхаеля Баллака. Не було тиску авторитету, через якого йде вся гра, і в команді гру вели практично всі. Це і є колективний футбол.
    Збірна Німеччини чудово готова функціонально, але я не можу передбачити, чи вистачить їй сил на весь турнір. Ми, наприклад, чотири роки тому взагалі не мали досвіду підготовки до таких змагань, але у фізичному плані не провалили жодного матчу. З іспанцями був просто нещасний випадок (дебют, нерви), а в інших поєдинках футболісти витримували всі 90 хвилин.
    Подивимося, витягне чи Йоахім Лев весь чемпіонат одним складом, але у Іспанії більше варіантів для перебудови. У зустрічі з Парагваєм, який добре пресингував, ми це побачили, коли вийшли Фабрегас і Педро. Начебто не виходило у них майже нічого, але клас все ж позначився. Чи вистачить такої майстерності німцям - велике питання. У будь-якому разі європейські команди не провалили цей мундіаль, і ми близькі до першої перемоги збірної з нашого континенту за його межами. Дивного в цьому нічого немає, адже згідно зі статистикою, на яку я звернув увагу в «КОМАНДІ», 75% учасників світового форуму виступають у Старому Світі. От і півфінали на третині чверті складені з європейців...


    http://sportanalytic.com
    Категорія: Новини України | Переглядів: 452 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net