Пятниця, 29.03.2024, 13:15
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5535
    Форум: 555/31813
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Липень » 7 » В Ужгороді відбувся міжнародний турнір з міні-футболу



    В Ужгороді відбувся міжнародний турнір з міні-футболу
    12:30
    У неділю на ужгородському стадіоні ЗОШ №7 I-III ступенів відбулося урочисте представлення новоствореної федерації міста з міні-футболу.
    Із цієї нагоди було організовано турнір, в якому взяли участь кращі команди міста з міні-футболу та гості зі Словаччини й Угорщини.

    На урочистому відкритті виступили депутати Ужгородської міської ради Тиберій Зомбор та Йосип Адам, які відмітили велику роль футболу у розвитку нашого суспільства. На їх думку, міні-футбол знайшов свою нішу. У непростий час, коли економічна криза наклала відбиток на розвиток багатьох галузей народного господарства, саме міні-футболу не потрібні великі стадіони, солідні кошти на утримання клубів. Мінімальні затрати дозволяють проводити повноцінні чемпіонати та великі турніри.
    Голова новоствореної федерації з міні-футболу Андрій Варцаба запевнив присутніх у тому, що федерація докладе всіх зусиль для покращення розвитку з міні-футболу і разом із федерацією футболу міста виведе ужгородський футбол із кризи, в якому він опинився за роки незалежності України через відсутність як організаційної роботи, так і уваги з боку влади.
    Тіберій Зомбор, Йосип Адам, Андрій Варцаба побажали учасникам турніру успіхів у боротьбі за головний приз, міцного здоров’я, а новоствореній ужгородській міській федерації з міні-футболу – плідної роботи усім.
    Після урочистого відкриття головний суддя змагань Петро Милян провів жеребкування, дав настанови арбітрам та гравцям, і I міжнародний турнір на кубок ужгородської міської федерації з міні-футболу стартував.
    У змаганнях взяли участь команди «Горяни», «Проспект», «Моноліт-Радванка», «Стандарт», «Загонь» (Угорщина) та «Міхаловце» (Словаччина). За Положенням команди були розділені на дві групи, в яких зіграли за коловою системою. По дві кращі команди виходили до півфіналу. Переможці виборювали головний приз, а переможені боролися за третє місце. Після зональних змагань до півфіналу потрапили «Стандарт», «Загонь», «Горяни» та «Радванка-Моноліт». У першому півфіналі завдяки двом голам Василя Гомоная «Радванка-Моноліт» із рахунком 2:1 переграла ФК «Горяни». Матч команд «Загонь» та «Стандарт» завершився внічию 2:2, а серію пенальті краще виконали євростандартівці. У матчі за третє місце «Загонь» і «Горяни» не виявили переможця, а пенальті краще пробивали сусіди з Угорщини. У фіналі «Стандарт» приємно здивував. Ця команда демонструвала справді видовищний і технічний футбол і сповна заслуговувала на перемогу, але «Радванка-Моноліт» – команда амбітна й досвідчена. Саме досвід і бомбардирські якості Василя Гомоная стали причиною успіху останніх. Точний удар Гомоная приніс перемогу у турнірі ФК «Радванка-Моноліт» (президент клубу Тіберій Зомбор).
    Оргкомітет визнав кращим воротарем турніру Євгена Прозора (ФК «Проспект»), який блискуче провів усі матчі. Кращим бомбардиром турніру став Василь Гомонай («Радванка-Моноліт»), а найкращим гравцем визнано Павла Кривку (ФК «Стандарт»). Переможець і призери турніру нагороджені грамотами та кубками, а учасник фінальної частини, ФК «Горяни», отримав футбольний м’яч від відомого у минулому футболіста Юрія Чиркова. Призи лауреатам вручали Андрій Варцаба та Тіберій Зомбор-молодший. Допомогу у проведенні міжнародного турніру, присвяченого створенню Ужгородської міської федерації з міні-футболу, надали ТОВ «Моноліт», ЗФПП «Тес Фонд», РА «Дрім», мотельно-ресторанний комплекс «Наутіліус», магазин спортивного одягу та інвентарю Юрія Чиркова, представник «Пиво Чернігівське» в Ужгороді, директор ВПУ ТТХ Віктор Кощак.
    Перший турнір із міні-футболу під керівництвом новоствореної міської федерації з міні-футболу був проведений на високому рівні, в чому велика заслуга головного організатора турніру та одного із засновників ужгородської міської федерації з міні-футболу Тіберія Зомбора-молодшого. Тіберій Тіберійович поділився думками з приводу турніру та роботи міської федерації з міні-футболу. Він, зокрема, зазначив: «Економічна криза, яка торкнулася суспільства, наклала відбиток і на розвиток спорту, зокрема й улюбленої нами гри – футболу.
    У нашому місті за останні роки майже перестали існувати такі потужні підприємства, як «Машзавод», «Мехзавод», «Ужгородприлад», «Турбогаз», ФМК та багато інших, за рахунок яких культивувався і підтримувався футбол Ужгорода. Раніше у чемпіонаті міста з футболу виступало понад 30 команд. На даний час їх залишилося 5-6. Значно зменшилася кількість футбольних полів та майданчиків.
    І все ж ми не перестали любити цю гру мільйонів, яку називають спортом №1 у світі. Сьогодні любителі футболу, ветерани збираються і грають футбол там, де тільки можна. Тож ми вирішили створити міську федерацію з міні-футболу, щоб об’єднати зусилля небайдужих до футболу й спорту мешканців міста і надати їм можливість займатися улюбленою грою. Майданчики для гри у міні-футбол можна облаштувати у мікрорайонах Ужгорода.
    Разом із федерацією футболу міста зробимо все можливе, щоб створити необхідні умови для занять спортом і футболом безпосередньо. Ми проводитимемо різноманітні турніри, зокрема й повноцінний чемпіонат міста серед різних вікових груп – як дитячих, так і дорослих та ветеранських. Плануємо проводити турніри, присвячені пам’ятним датам чи видатним ужгородцям. Міні-футбол заповнить нішу і значно збільшить кількість мешканців міста, які зможуть продовжувати займатися улюбленою грою, а це в свою чергу сприятиме зміцненню здоров’я, і, маємо надію, відлучить молодь від безцільного проведення часу, паління та алкоголізму.
    Ужгородська міська організація з міні-футболу разом із владою міста та федерацією футболу Ужгорода створить необхідні умови для процвітання футболу в Ужгороді.
    Даний турнір – це перша ластівка, але його підтримали наші однодумці. До нас приїхали гості з Угорщини й Словаччини, що свідчить про популярність цього виду спорту.
    У міні-футболу велике майбутнє. Сьогодні з нами сотні любителів футболу, а завтра їх будуть тисячі».


    Степан СЕЛМЕНСЬКИЙ,
    http://sport-tajm.uz.ua/

    Категорія: Новини України | Переглядів: 716 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net