Четвер, 25.04.2024, 23:05
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Серпень » 6 » Кременчужанин в Англії провернув шлюбну аферу століття!



    Кременчужанин в Англії провернув шлюбну аферу століття!
    16:13
    Нелегально знаходячись в Англії, кременчужанин Володимир із напарниками в невеликій церкві в містечку Святого Леонарда влаштували «весільну фабрику». У ній було укладено понад 360 фіктивних шлюбів. На думку слідства, злочинну схему розробив саме кременчужанин. Він підшукував громадян ЄС, які були не проти оформити фіктивний шлюб з африканцями чи вихідцями зі Східної Європи. А після оформлення шлюбу, який коштував 15 тисяч євро, ті залишалися в Англії і ставали повноправними громадянами ЄС.
    Поселитися і жити в туманному Альбіоні – мрія багатьох мешканців планети. Одні досягають втілення своєї мрії усіма законними шляхами, інші – ні. Саме з останніми на цій мрії в містечку Святого Леонарда і заробляв кременчужанин Володимир зі своїми посібниками. За 15 тисяч євро вони розписували вихідців зі Східної Європи і «чорного континенту» з громадянами Євросоюзу.
    З цієї суми 3 тисячі євро отримував Володимир. Укладений шлюб дозволяв африканцям та східноєвропейцям законно жити і працювати в Англії. Вони отримували не тільки право доступу до освіти та охорони здоров›я, але й до всіляких фінансових субсидій та допомог.
    Коли афера розкрилася, то слідство довело, що в 2005-2009 роках в церкві Святих Петра і Павла було зареєстровано 360 фіктивних шлюбів, укладених з допомогою Володимира.
    – Ми були вражені масштабом їх діяльності. Це найбільша операція подібного роду! Це афера століття! – сказав журналістам після судового засідання детектив Енді Каммінс, уточнивши, що йдеться про багатомільйонну аферу.

    Як можна було знайти своє «щастя» за 15 тисяч євро

    У ході слідства не було встановлено, як саме Володимир з подільником – нігерійським пастором Майклом Аделесой– почали співпрацювати зі священиком Англіканської церкви Алексом Брауном. Але детективи з›ясували, як знайомилися і одружувалися пари.
    Володимир, якого звинувачують у розробці злочинної схеми, знаходив громадян ЄС, які були не проти оформити фіктивний шлюб з іноземцями. Бувало за день в маленькій церкві Святих Петра і Павла «поєднували» долі (одночасно проводилася і громадянська церемонія, тобто «розпис») по 8 пар!
    Причому багато хто з наречених знайомилися тільки перед початком обряду. А деякі леді ставали дружиною відразу декільком чоловікам! У ході слідства детективи знайшли в церкві весільне вбрання, яке здавалося молодятам напрокат.
    З›ясувалося, що наречена переодягалася в «орендовану» весільну сукню перед самою церемонією, а потім знімала її і та чекала на наступну пару.

    Що загрожує «свахам» і священику
    Священик Алекс Браун, незважаючи на звинувачення, своєї провини не визнав. Він сказав, що це було «частиною покликання». А величезну, як для такої маленької церкви, кількість весіль, пояснив «сарафанним радіо»: мовляв, емігранти радили цю установу одне одному.
    Тепер Брауну загрожує до 14 років в›язниці. Однак і священик, і подільник Майкл Аделес перебувають на волі, поки не буде винесено остаточне рішення суду. Зараз вони звільнені під заставу. Володимир – під вартою. Остаточний вирок в Англії очікується у вересні. Володимира можуть посадити у в›язницю у цій країні або ж депортують в Україну.

    Мама Володимира: «Про справи сина в Англії я нічого не знаю»

    Володимир, разом зі старшим братом, виховувався в неповній сім›ї. Мама каже, що «тягнула» синів як могла. Володимир закінчив вечірню школу і вступив до Кременчуцького льотного коледжу цивільної авіації. Провчившись курс, він пішов в академвідпустку за станом здоров›я. Потім знову відновився і довчився.
    Одногрупники згадують, що Володя був гумористом. Міг зібрати навколо себе курсантів і «чесати анекдоти».
    – Навіть, коли не знав, що відповісти на поставлене викладачем питання, він переводив відповідь у жарт. Любив і похуліганити. Одного разу приніс до класу газовий балончик і розбризкав його рпямо посеред уроку. Заняття було зірвано, – згадує одногрупник Олег.

    А ось на кафедрі фізкультури його пам›ятають як непоганого спортсмена.
    – Він любив пограти у футбол, був у хорошій фізичній формі, хоча і застосовував біодобавки, – говорить один із викладачів. Не забули про нього і в їдальні. Якось здивував кухарів тим, що попросив добавки перлової каші, тоді як всі інші бажали котлети чи м›ясо. Однак після льотного коледжу з небом у Володимира не склалося.
    Не вийшло і з роботою в Кременчуці. Тому близько 8 років тому він попрямував до Великобританії. Як з›ясувало слідство –незаконно: за підробленим паспортом громадянина Естонії. Вже за кордоном він одружився на громадянці однієї з прибалтійських країн, у них є маленький син.
    – Ким Володя працював в Англії я не знаю. Один раз сказав, що продавав морозиво біля моря. Я його не бачила з тих пір, як він туди поїхав. Про закордонні справи сина я нічого не знаю. Можливо, він був там лише посередником, а можливо, хотів допомогти іншим зачепитися за Англію ... – розповіла «Телеграфу» його мати Галина.


    http://oneday.pl.ua
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 998 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net