Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Риба - 600 г, цибуля - 5 головок, петрушка (коріння) - 2 шт., масло рослинне - 4 ст. ложки, томат-пюре 8 ст. ложок, цукор - 3 чайні ложки, запашний перець - 6 шт., сіль на смак, лавровий лист - 3 шт., кориця мелена на кінчику ножа, оцет 9% - 3 чайні ложки. Рибу, порізану на порції, посолити, поперчити, обваляти в муці і обсмажити з обох боків. Готову рибу залити маринадом, поставити на плиту, довести до кипіння, охолодити і поставити на холод на 8 годин. Подати до столу із зеленню. Для маринаду: очищені і нарізані овочі обсмажити і скласти в посуд разом з томатним пюре. Кип’ятити 10 хвилин. Влити воду, додати перець, лавровий лист і варити 15—20 хвилин, після чого додати сіль, цукор, оцет.