Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Хек (або будь-яка інша риба нежирних сортів) - 1- 1, 5 кг, морква (середня) - 2 шт., цибуля - 2 шт. (середніх), оливкова олія - 2-3 ст. л (підійде будь-яка рослинна олія без запаху), чорний мелений перець, лаврушка, кріп і петрушка (можна сушені), склянка теплої води і один кубик КУРЯЧОГО бульйону. На непідігріту сковороду налити оливкове або рослинне масло, потім укласти шматки риби (очищеної і потрошеної), посипати морквою, порізаною дрібними кубиками, і зверху покласти шар цибулі, нарізаної кільцями. У склянку (250 г) теплої води покласти один кубик курячого бульйону (ніякий інший не підходить, перевіряла) розмішати до повного розчинення і залити в сковороду. Додати всі приправи (не солити!!!) і лише після цього - накрити кришкою і поставити на сильний вогонь. Коли закипить - не відкриваючи кришки зменшити вогонь і готувати ще 15 хв.