Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
М’ясо - 500 г, борошно - 1 ст. ложка, сало - 50 г, жир - 2 ст. ложки, хліб - 50 г, цибуля – 2-3 головки, морква - 1 шт., сіль, перець на смак, бульйон - 2 склянки, сметана - 4 ст. ложки, соус - 2,5 склянки, зелень. М’ясо порізати на шматки, посолити, запанірувати в борошні і обсмажити до утворення скориночки. Дно великої сковороди покрити тонкими скибочками свинячого сала, укласти на них обсмажене м’ясо, засипати його цибулею, морквою, додати житній хліб, нарізаний дрібними кубиками, лавровий лист, чорний перець. На овочі укласти другий шар шматків обсмаженого м’яса, який теж покрити овочами, хлібом і спеціями. Все це залити бульйоном так, щоб він тільки покрив верхній шар м’яса. Сковороду з м’ясом спочатку поставити на плиту, а після того, як бульйон закипить, помістити на 1,5 години в духовку. За 20—30 хвилин до закінчення тушкування додати сметану. Подавати з відвареною картоплею.