Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
0,5 кг свинини або яловичини, 5 яєць, 0,5 склянки борошна, 2 головки цибулі, 2 середні морквини, 2 ст.ложки майонезу, сіль, перець на смак. М’ясо нарізати порційними шматками, відбити, посолити, поперчити. Яйця збити, посолити, поперчити. Шматочки м’яса умочити в яйця, обваляти в борошні, знову в яйця і обсмажити в рослинній олії. Обсмажені шматочки скласти в чавунець шарами: шар м’яса, шар порізаної півкільцями цибулі, шар натертої на терці моркви. Зверху залити майонезом, додати води і тушкувати до готовності.