Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
1 кг яловичини, 1 цибулина, 150 г солоних або відварених грибів, 50 г сала, 2 ст. л. жиру, 1-1,5 склянки грибного відвару або води, 1 ст. л. борошна, 1-2 ст. л. сметани, томатний соус, сіль, перець, зелень петрушки. Яловичину розрізати на порційні шматки, відбити, кожен шматок посипати сіллю і перцем, нашаткованою цибулеюі грибами, салом, зеленню петрушки, згорнути рулетиками і обв’язати ниткою. Рулетики підрум’янити в розігрітому жирі, підлити воду або відвар і тушкувати до готовності. Якщо грибів або цибулі виявилося більше, ніж потрібне, їх слід додати в соус. Готові м’ясні рулети вийняти, нитки видалити. У відвар, де тушкувалися рулети, додати борошно і томат-пюре, прокип’ятити, в кінці покласти сметану. Подати на стіл на окремому блюді. Соус налити в соусник. Гарнірувати смаженою або тушкованою картоплею, тушкованими овочами.