Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
200 г сирих нирок, 100 г моркви, цибуля ріпчаста, 75 г сметани, 60 г очищених солоних огірків, 10 г томат- пасти, 1 зубчик часнику, сіль, перець. Нирки покласти в каструлю, залити холодною водою (3-4 л на 1 кг) і довести до кипіння. Відвар злити, залити нирки чистою водою і знову довести до кипіння. Другий відвар теж злити, знову нирки залити водою і варити, але тепер уже до готовності. Після цього їх вийняти, обмити, нарізувати тонкими скибочками і злегка обсмажити. Моркву, картоплю, цибулю нарізати шматочками і теж обсмажити. Нирки і овочі покласти в горщик або інший посуд, додати очищені і нарізані огірки, спеції, все залити сметаною, додати томат-пасту, рубаний часник і тушкувати.