Четвер, 02.05.2024, 00:12
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5565
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Всі статті » Хоббі, захоплення » Готуємо смачно [ ]

    Категорії каталога
    Автосвіт [2]
    Тваринництво [3]
    Мисливство [1]
    Рибальство [0]
    Сад, огород [2]
    Філателія [0]
    Готуємо смачно [68]
    ЯЛОВИЧИЙ ЯЗИК В ЯБЛУЧНОМУ СОУСІ
    Яловичий язик, 1 цибулина, 1 морквина, 1 корінь петрушки, 5 яблук, 1/2 столової ложки червоного вина, сіль, цукор і лимонна цедра на смак.
    Язик добре промити, обшпарити кип’ятком, покласти в каструлю, додати корінь петрушки, залити холодною водою так, щоб вона покривала язик на три пальці. Поставити на сильний вогонь. Коли вода закипить, зменшити вогонь, і на невеликому вогні довести язик до готовності, посоливши в кінці варива. З готового язика зняти шкіру, розрізати його на широкі тонкі скибочки, тримаючи ніж навскоси, залити невеликою кількістю бульйону, в якій він варився, щоб скибочки не висохнули. Приготувати соус. Яблука очистити від шкіри і насіння, розрізати на четвертинки, покласти в каструлю, влити 1/2 стакана води і розварити до м’якості. Потерти яблука через друшляк, розвести червоним вином, покласти сіль і цукор на смак, додати потерту цедру лимона. Все це проварити.
    Язик перед подачею залити соусом, добре прогріти.

    Категорія: Готуємо смачно | Додав: Admin (25.01.2008)
    Переглядів: 830 | Рейтинг: 4.0/1 |
    Система Orphus


    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net