1 банка (250
г) рибних консервів, 600 г картоплі, 3/5 склянки
сметани, 1 ч. ложка борошна, 1 ст. ложка тертого сиру, 2 яйця, 200 г свіжих грибів і 3 ст.
ложки масла.
Узяти натуральні (у власному соку) рибні консерви, вийняти
рибу з банки, розрізати на шматки і покласти на сковороду. Навколо риби
розмістити скибочки картоплі, підсмаженої з маслом. На шматки риби можна
покласти скибочки варених яєць і смажені білі гриби. Зверху залити соусом,
приготованим таким чином: сметану разом з соком риби поставити на вогонь і,
коли закипить, покласти борошна, змішане з чайною ложкою масла. Дати прокипіти
1-2 хвилини і, помішуючи, посолити.
Рибу, залиту соусом, посипати тертим сиром, збризнути маслом
і поставити запікати в духову шафу на 10-15 хвилин.
|