Понеділок, 30.12.2024, 18:13
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 6
    Гостей: 6
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3486
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1111
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 753
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 6195
    Форум: 555/31863
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Всі статті » Хоббі, захоплення » Готуємо смачно [ ]

    Категорії каталога
    Автосвіт [2]
    Тваринництво [3]
    Мисливство [1]
    Рибальство [0]
    Сад, огород [2]
    Філателія [0]
    Готуємо смачно [68]
    СУДАК В ТІСТІ
    1 кг судака, рослинне масло, сіль, лимонний сік або лимонна кислота - на смак. Тісто: 1,5 склянки борошна, 1 склянки пива, 2 ст. ложки соняшникової олії, 2 яйця, 1 ч. ложка цукру, сіль, перець, лимонна кислота - на смак.
    Очищеного, випатраного і промитого судака розрізати уздовж спини на дві половини, зняти шкіру і видалити кістки. М’якоть розрізати на шматочки, умочити в рослинне масло, укласти в посуд, полити лимонним соком або розведеною лимонною кислотою і залишити на 15 хвилин, щоб риба замаринувалася. Жовтки розтерти з цукром і сіллю, додати рослинне масло, перець, пиво, перемішати. Цю масу влити в муку, знов ретельно перемішати, обережно ввести збиті білки, розведену лимонну кислоту або лимонний сік. Тісто повинне бути густини хорошої сметани.
    Кожен шматочок риби, наколовши на вилку, умочити в тісто, покласти в розігрітий жир і смажити, поки поверхня не зарум’яниться.
    Посипати зеленню петрушки.
    Категорія: Готуємо смачно | Додав: Admin (21.11.2007)
    Переглядів: 929 | Рейтинг: 0.0/0 |
    Система Orphus


    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Сила слова! >>
  • Кобеляки на Google... >>
  • У кого какой интер... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net