Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
1,2 кг
різних овочів (морква, капуста, цибуля, селера, петрушка, картопля), 4 ст.
ложки жиру, сіль, 800 г
рибного філе, лимонний сік або томат-паста, зелень, сметана.
Очищені овочі нарізати і обсмажити в розтопленому жирі
моркву, капусту, потім додати цибулю, селеру, крупно нарізану картоплю, долити
трішки води або бульйону і тушити під кришкою 20 хвилин.
Філе риби збризнути рослинним маслом і лимонним соком (або
змазати томатною пастою), маринувати, поки тушатся овочі.
До готових овочів додати сметану, сіль, нарізане брусками
філе, зверху покласти шматочки масла і тушити під кришкою ще 15 хвилин.