Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
150 г борошна; 6 яєць; 150 г цукру-пудри; 2 ст. л. рому або лікеру; 50 г шоколаду; 50 г кокосової стружки. Яйця помити, відділити білки від жовтків. Жовтки розтерти з ромом і цукром-пудрою на однорідну масу. Білки збити на піну, обережно вимішати з жовтками. Потім потроху додавати борошно, увесь час помішуючи. Тісто поділити на дві частини. До однієї додати потертий на грубій терці шоколад, до другої - кокосову стружку. Форму вистелити пергаментним папером, викласти шоколадне тісто, потім - тісто з кокосовою стружкою. Випікати. Посипати цукровою пудрою.