Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
5 вафельних листів; 1 маса: 2 склянка цукру; 2 склянка молока; 1 пачка ванільного цукру; 6 ст. л. какао; 1 п. крекера 250 г (перемолоти). Все, окрім крекера, поставити на вогонь, довести до кипіння. Тоді додати мелений на м’ясорубці крекер. Хай суміш недовго покипить, потрібно помішувати.Вимкнути вогонь, коли набухне печиво. 2 маса: 100 г кокосової стружки; 10 ст. л. молока. Помішувати на маленькому вогні, щоб кокосова стружка збільшилася в об’ємі. Остудити. У холодну масу додати 200 г масла і 1 ст. цукру. 1 пачку желе залити склянкою окропу. Вилити у форму, по довжині таку, як вафельний лист, а по ширині десь 5 см. Коли желе захолоне, порізати на 5 смужок. Збірка: Кладемо лист вафлі на стіл. Маси ділимо кожну на п’ять частин. Коричневу масу (вона має бути гаряча, але не окріп. Якщо буде холодна, не скрутимо вафлю в рулет, а якщо дуже сильно гаряча, розмокне вафля) намазуємо на вафлю, зверху намазуємо білу масу, з одного боку вафлі кладемо смужку желе і скручуємо рулетом. Ставимо в холодильник