Четвер, 25.04.2024, 21:28
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Всі статті » Хоббі, захоплення » Готуємо смачно [ ]

    Категорії каталога
    Автосвіт [2]
    Тваринництво [3]
    Мисливство [1]
    Рибальство [0]
    Сад, огород [2]
    Філателія [0]
    Готуємо смачно [68]
    Рулети з вафель
    5 вафельних листів;
    1 маса:
    2 склянка цукру;
    2 склянка молока;
    1 пачка ванільного цукру;
    6 ст. л. какао;
    1 п. крекера 250 г (перемолоти).
    Все, окрім крекера, поставити на вогонь, довести до кипіння. Тоді додати мелений на м’ясорубці крекер. Хай суміш недовго покипить, потрібно помішувати.Вимкнути вогонь, коли набухне печиво.
    2 маса:
    100 г кокосової стружки;
    10 ст. л. молока.
    Помішувати на маленькому вогні, щоб кокосова стружка збільшилася в об’ємі. Остудити.
    У холодну масу додати 200 г масла і 1 ст. цукру.
    1 пачку желе залити склянкою окропу. Вилити у форму, по довжині таку, як вафельний лист, а по ширині десь 5 см. Коли желе захолоне, порізати на 5 смужок.
    Збірка:
    Кладемо лист вафлі на стіл. Маси ділимо кожну на п’ять частин. Коричневу масу (вона має бути гаряча, але не окріп. Якщо буде холодна, не скрутимо вафлю в рулет, а якщо дуже сильно гаряча, розмокне вафля) намазуємо на вафлю, зверху намазуємо білу масу, з одного боку вафлі кладемо смужку желе і скручуємо рулетом. Ставимо в холодильник
    Категорія: Готуємо смачно | Додав: Admin (08.05.2009)
    Переглядів: 961 | Рейтинг: 0.0/0 |
    Система Orphus


    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net