Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Гріссіні – хрумкі, тоненькі італійські хлібні палички. Смакують з різноматнітними соусами, свіжими овочевими салатами та супами. 400 гр. борошна; 75 гр. дрібної манки + для посипки та розкачування; 200 мл води; 7 гр. сухих дріжджів; 50 гр. оливкової олії або смальцю; оливкова олія для змазування тіста; 25 гр. меду; 10 гр. солі. 1. Борошно просіяти і замісити туге тісто (круте). Воду під час замісу додавати невеличкими порціями. 2. Посипати робочу поверхню манною крупою, розкатати на крупі тісто в пласт 10х30. 3. Змастити тісто олією, посипати манною крупою, прикрити чистим рушничком і залишити на годину на розстювання в теплому місці. 4. Готове тісто розкатати до товщини 1 см. або трішки менше, і довгим гострим ножем нарізати на тоненькі смужечки. 5. Викласти смужки на противень, вистелений пергаментом, і випікати в розігрітій до 220С духовці 12–15 хв., до золотистого кольору. 6. Охолодити випечені гріссіні на решітці і смачно хрумкати!