Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Такі котлетки можна приготувати на сніданок, або вечерю. Процес не займе багато часу. Окрім того, цей рецепт згодиться коли треба кудись «прилаштувати» залишки вареного рису. 1 скл. рису; 150–200 гр. курячого м’яса (за бажанням); 100–150 гр. твердого сиру; 2 яйця; манна крупа (сухарі) для паніровки; олія для смаження; сіль, перець, інші спеції за бажанням Для подачі: помідори; майонез; соус, підлива за бажанням 1. Рис відварити до готовності і охолодити. М’ясо дрібно порізати. Сир потерти на терці з великими отворами. 2. Змішати рис, сир, м’ясо, яйця, сіль, перець. 3. Розігріти олію на сковороді. З рисової маси формувати котлетки–кульки, запанірувати їх в манній крупі або сухарях і смажити на сковороді до золотистого кольору з обох сторін. 4. Помідори нарізати кружальцями. Викласти рисові котлетки на тарілку, злегка змастити кожну майонезом, прикрити кружальцем помідора. За бажанням зверху полити соусом.