Неділя, 22.12.2024, 07:44
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 7
    Гостей: 7
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3486
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1111
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 753
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 6176
    Форум: 555/31862
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Всі статті » Хоббі, захоплення » Готуємо смачно [ ]

    Категорії каталога
    Автосвіт [2]
    Тваринництво [3]
    Мисливство [1]
    Рибальство [0]
    Сад, огород [2]
    Філателія [0]
    Готуємо смачно [68]
    Сирно–полуничний легкий десерт
    Спекотного літа такі легкі і швидкі десертики подарують море насолоди.
    250 гр. охолодженого домашнього сиру; 450 мл. охолодженого фруктового питного  йогурту; 2/3 скл. охолоджених вершків і 1/3 скл. цукру або 1 скл. солодких вершків; 1 п. ванільного цукру; 10 гр. желатина; 50 гр. холодної води (соку); порізані кубиками полуниці (або інші ягоди)
    1. Висипати желатин у склянку і залити холодною водою. Залишити на 10 хв., щоб набух. Вилити в каструльку і трішки підігріти на маленькому вогні, до розчинення. Відставити, щоб охолов.
    2. Розтерти сир з йогуртом і ванільним цукром до однорідної маси.
    3. Збити міксером вершки з цукром до стійкої піни. Продовжуючи збивати, додавати по 1 ст.л. сиркової маси, доки не змішаються обидві маси. Влити тоненькою цівкою розчинений желатин під лопасті міксера і ще раз добре збити.
    4. У маленькі формочки (або 1 велику на 2–2,5 літра форму) на дно викласти кубики полуниці (або інші ягоди, фрукти) акуратно вилити вершково–сирну масу і поставити на 3–4 год. до холодильника (велику форму бажано залишити на ніч).
    5. Перед подачею опустити форму з десертом на кілька секунд в мисочку з гарячою водою, накрити зверху тарілкою і перевернути. Десерт легко вийде з форми.
    Категорія: Готуємо смачно | Додав: Admin (08.06.2009)
    Переглядів: 625 | Рейтинг: 0.0/0 |
    Система Orphus


    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Сила слова! >>
  • Кобеляки на Google... >>
  • У кого какой интер... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net