Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Дуже легко, дуже ліниво, дуже смачно і ароматно. 10 – 12 маленьких бубликів; 2/3 скл. молока; 100 гр. домашнього сиру; 1 – 2 ст.л. цукру; 1 яйце; ванілін за бажанням. 1. Розігріти духовку до 180С. Налити молоко в мисочку і викласти в нього бублички, так щоб вони були покриті молоком. Залишити на 4–5 хв. 2. Ретельно змішати сир з яйцем і цукром до однорідної маси. 3. Застелити деко папером для випічки. Викласти розмочені бублички. Наповнити серединки бубличків сирною масою. 4. Випікати 10–15 хв. до легкого рум’янцю. Коментар: важливо не перемочити бублики, вони повинні бути зволоженими але не розлазитися. Наповнювати масою можна з кондитерського шприца або з поліетиленового пакету з відрізаним кінчиком (власне так я і робила).