Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Дуже ароматна випічка зі смаком дитинства. 150 гр. борошна; 100 гр масла; 100 гр. цукру; 100 гр. родзинок; 2 яйця; 1 ч.л. розпушувача; цедра одного лимона; дрібка солі. 1. Замочити родзинки на 10–15 хв. в окропі і віджати. Розігріти духовку до 180С. 2. Збити масло з цукром, по одному додати яйця. Просіяти борошно з сіллю і пекарським порошком. Додати в яєчно–масляну суміш. Ретельно перемішати. 3. Додати лимонну цедру та родзинки і ще раз перемішати. 4. Змастити форму маслом і присипати борошном. Викласти тісто і випікати 40–45 хв. Охолодити на решітці. Перед подачею посипати цукровою пудрою. Коментар: на одну порцію – МАЛО!