Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Унікально простий рецепт, однак я довго наважувалася втілити його, оскільки рулети мені видаються ду-у-уже високим мистецтвом (завдяки моїй перекошеній духовці). Але здається цей рулет неможливо зіпсувати. Готується елементарно і з доступних продуктів. 1 скл. борошна, 1 яйце, 1 банка згущеного молока (375г.), 1 ч.л. розпушувача, 2 лимони, 1 скл. цукру, цукрова пудра. Духовка: 180С. 1. Змішуємо всі компоненти для тіста. Деко вистелити папером для випічки і змастити його маслом (оскільки в тісті майже нема жиру, воно липне навіть до пергаменту). Виливаємо тісто на пергамент, розмащуємо при потребі. Випікаємо 15-20 хв. (до золотистого кольору). 2. Лимони добре вимити і прокрутити через м'ясорубку або збити в блендері, змішати з цукром. 3. Готовий корж змастити лимонною начинкою. Обережно (гаряче!!!) закрутити в рулет, відділяючи пергамент. Закручений рулет загорнути в чистий білий рушник і залишити, щоб охолов.