Неділя, 22.12.2024, 07:11
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 4
    Гостей: 4
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3486
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1111
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 753
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 6176
    Форум: 555/31862
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Всі статті » Хоббі, захоплення » Готуємо смачно [ ]

    Категорії каталога
    Автосвіт [2]
    Тваринництво [3]
    Мисливство [1]
    Рибальство [0]
    Сад, огород [2]
    Філателія [0]
    Готуємо смачно [68]
    Лимонний рулет

    Унікально простий рецепт, однак я довго наважувалася втілити його, оскільки рулети мені видаються ду-у-уже високим мистецтвом (завдяки моїй перекошеній духовці). Але здається цей рулет неможливо зіпсувати. Готується елементарно і з доступних продуктів.
    1 скл. борошна, 1 яйце, 1 банка згущеного молока (375г.), 1 ч.л. розпушувача, 2 лимони, 1 скл. цукру, цукрова пудра.
    Духовка: 180С.
    1. Змішуємо всі компоненти для тіста. Деко вистелити папером для випічки і змастити його маслом (оскільки в тісті майже нема жиру, воно липне навіть до пергаменту). Виливаємо тісто на пергамент, розмащуємо при потребі. Випікаємо 15-20 хв. (до золотистого кольору).
    2. Лимони добре вимити і прокрутити через м'ясорубку або збити в блендері, змішати з цукром.
    3. Готовий корж змастити лимонною начинкою. Обережно (гаряче!!!) закрутити в рулет, відділяючи пергамент. Закручений рулет загорнути в чистий білий рушник і залишити, щоб охолов.
    Категорія: Готуємо смачно | Додав: Admin (03.07.2009)
    Переглядів: 589 | Рейтинг: 0.0/0 |
    Система Orphus


    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Сила слова! >>
  • Кобеляки на Google... >>
  • У кого какой интер... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net