Середа, 24.04.2024, 20:56
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Всі статті » Хоббі, захоплення » Готуємо смачно [ ]

    Категорії каталога
    Автосвіт [2]
    Тваринництво [3]
    Мисливство [1]
    Рибальство [0]
    Сад, огород [2]
    Філателія [0]
    Готуємо смачно [68]
    Пікантний томатний хліб

    Цей хлібчик є безумовним фаворитом у нас вдома! Такий смачний і ароматний, що рука сама тягнеться за наступним шматочком
    1 скл. теплого молока; 3 скл. борошна; 1/2 ст.л. без верху цукру; 1 ч.л. солі; 2 ч.л. сухих дріжджів; 50 гр. розм’якшеного масла.
    Додатково: 1 ст.л. томатної пасти; 1–2 ст. ложки олії для замісу та змащування.
    1. Всипати в молоко дріжджі, цукор і 1 ст.л. борошна. Відставити на 5–7 хв. до утворення пінної шапочки.
    2. Просіяти борошно в миску, додати масло, сіль і молочно-дріжджову суміш. Замісити тісто (я вимішую міксером 3–5 хв). Змастити миску олією. Накрити плівкою або рушником і залишити в теплому місці на 30–60 хв. до збільшення вдвоє.
    3. Розділити тісто на дві частини, в одну додати томатну пасту, якщо тісто за рахунок цього стане трохи рідшим, то додати трохи борошна і добре вимісити міксером.
    4. Розкатати тісто в прямокутники однакового розміру і покласти один на другий. Скатати в рулет, покласти у форму, змащену олією. Накрити і залишити в теплому місці на півгодинки.
    5. Розігріти духовку до 180С. Змастити верх хліба молоком або олією, посипати травами за бажанням. На дно духовки поставити посуд з водою (для утворення рум’яної скоринки). Випікати близько 30 хв. Дати охолонути.
    Категорія: Готуємо смачно | Додав: Admin (03.07.2009)
    Переглядів: 546 | Рейтинг: 0.0/0 |
    Система Orphus


    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net