Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Зовсім нескладна в приготуванні і смачна страва. Чудово підходить для літньої вечері 2 кабачки; 2–3 ст.л. томатного соусу; 150–200 гр. шампіньйонів; 100–150 гр. твердого сиру. 1. У кабачків зрізати плодоніжку, розрізати вздовж на 4 пластини. 2. Розігріти духовку до 200С, зробити на пластинах перехресні надрізи, посипати сіллю, за бажанням травами (тим’ян, базилік, розмарин). Викласти на решітку і поставити в гарячу духовку на 10–15 хв. 3. Гриби дрібно порізати, обсмажити на розігрітій сковороді до випаровування рідини. Додати томатний соус і потримати на плиті ще 2–3 хв. Сир натерти на дрібній терці. 4. Вийняти загрильовані кабачки з духовки. Викласти зверху грибну начинку, посипати твердим сиром. Повернути в духовку ще на 10–15 хв. 5. Подавати теплими або холодними, за бажанням.