Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Іспанська тортилья з кабачками – ніжний омлет з овочами
2 невеликих молодих кабачки (краще цукіні); 5 яєць; 1/2 цибулини; олія для смаження; сіль; перець. 1. Цукіні порізати на тоненькі кружальця. Цибулю дрібно посікти. 2. Розігріти в глибокій сковороді олію (наливайте щедро, овочі повинні трохи плавати в ній. 3. Обсмажити в олії порізані овочі 4–5 хвилин до м’якості. 4. В глибокій мисці збити виделкою яйця, посолити, поперчити. 5. Вийняти овочі зі сковороди і додати у збиті яйця. Ретельно перемішати. 6. Знову розігріти глибоку сковороду з достатньою кількістю олії. Вилити овочево–яєчну суміш на сковороду. Смажити на середньому вогні до повного загуснення яєчної маси. 7. А тепер треба перевернути тортилью, для цього накрити сковороду великою тарілкою, розміром більшою за сковороду. Перевернути сковороду з тарілкою так, щоб тортилья опустилася на тарілку. 8. Обережно зсунути тортилью назад на сковороду. Готувати ще 3–5 хвилин. Перекласти тортилью на тарілку. Подавати, нарізавши на порції, гарячою, теплою або холодною (в якості закуски). Ще замість цукіні можна взяти 4–5 середніх картоплин. Загалом тортильї готують з різними овочами, зеленню, також додають м’ясні вироби. Насправді перевертати тортилью не так складно, як здається, особливо після пари–трійки тренувань.