Понеділок, 17.05.2021, 11:43
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3389
    Нових сьогодні: 2
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 9
    Нових за місяць: 40
    Із них:
    Новачків: 1014
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2656
    Жінок: 733
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5080
    Форум: 549/31687
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Всі статті » Хоббі, захоплення » Готуємо смачно [ ]

    Категорії каталога
    Автосвіт [2]
    Тваринництво [3]
    Мисливство [1]
    Рибальство [0]
    Сад, огород [2]
    Філателія [0]
    Готуємо смачно [68]
    Іспанська тортилья з кабачками – ніжний омлет з овочами
    2 невеликих молодих кабачки (краще цукіні); 5 яєць; 1/2 цибулини; олія для смаження; сіль; перець.
    1. Цукіні порізати на тоненькі кружальця. Цибулю дрібно посікти.
    2. Розігріти в глибокій сковороді олію (наливайте щедро, овочі повинні трохи плавати в ній.
    3. Обсмажити в олії порізані овочі 4–5 хвилин до м’якості.
    4. В глибокій мисці збити виделкою яйця, посолити, поперчити.
    5. Вийняти овочі зі сковороди і додати у збиті яйця. Ретельно перемішати.
    6. Знову розігріти глибоку сковороду з достатньою кількістю олії. Вилити овочево–яєчну суміш на сковороду. Смажити на середньому вогні до повного загуснення яєчної маси.
    7. А тепер треба перевернути тортилью, для цього накрити сковороду великою тарілкою, розміром більшою за сковороду. Перевернути сковороду з тарілкою так, щоб тортилья опустилася на тарілку.
    8. Обережно зсунути тортилью назад на сковороду. Готувати ще 3–5 хвилин. Перекласти тортилью на тарілку.
    Подавати, нарізавши на порції, гарячою, теплою або холодною (в якості закуски).
    Ще замість цукіні можна взяти 4–5 середніх картоплин. Загалом тортильї готують з різними овочами, зеленню, також додають м’ясні вироби. Насправді перевертати тортилью не так складно,  як здається, особливо після пари–трійки тренувань.
    Категорія: Готуємо смачно | Додав: Admin (03.07.2009)
    Переглядів: 853 | Рейтинг: 0.0/0 |
    Система Orphus


    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Автовыкуп >>
  • Фотообои с абстрак... >>
  • Сериал >>
  • Алюминий >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2021, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net