Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Пропоную мій улюблений рецепт дріжджового тіста і як бонус вироби з нього: квіточки з сосисками і рогалики з вишнею та шоколадом. Базовий рецепт для тіста: 3,5 скл. борошна; 1 скл. молока; 200 гр. масла/маргарину; 1 пачка сухих дріжджів; 1 ст.л. цукру; 1/2 ч.л. солі. 1. Перетерти масло/маргарин з борошном. 2. Додати сіль, цукор і дріжджі. 3. Поступово вливаючи молоко, замісити м’яке тісто. 4. Загорнути тісто в плівку і поставити в холодильник мінімум на 4 години (на ніч). 5. Підготувати вироби і випікати в попередньо розігрітій духовці до готовності З цього тіста я готую основу для піци (1/4 або й 1/5 від цілої порції на 28 см піцу), пиріжки і пироги, крендельки, булочки, рогалики, рулети і т.д. і т.п.